4 Ianuarie 2016 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Bucuria este un proces constant. Suntem cu totii setati sa cautam persoanele, situatiile si activitatile care ne provoaca o stare de bine si ne fac sa vibram pe frecvente pozitive. Iata cateva mantre care iti vor stimula si atrage buna dispozitie:

4. Simt ca traiesc si sunt plin/a de entuziasm atunci cand...

Foto: Toranico / Shutterstock.com

Gandeste-te la ceea ce iti pune sangele in miscare si te face sa te trezesti in fiecare dimineata cu zambetul pe buze, gata oricand sa o iei de la capat cu aceeasi energie si sa simti ca orice in viata este posibil. Lucrurile care te fac sa te simti puternic/a, decis/a si pregatit/a de actiune. Fie ca este vorba de un hobby (pictura, motociclismul…), o pasiune (dans…) sau un sport (zumba, Cross Fit, Yoga…), reaminteste-ti de aceasta unealta puternica care iti schimba instant starea de spirit si foloseste-o cat mai des (macar de 4-5 ori pe zi!)

5. Chiar daca acum ma simt…, aleg in schimb sa fiu…

Depinde numai de noi felul in care alegem sa ne hranim emotiile. Numai asa le putem amplifica puterea. Poate fi extrem de palpitant sa plutim pe norisori roz de fericire, dar este la fel de deprimant atunci cand ne inecam in oceanul cu melancolie si tristete. Indiferent ce iti ofera viata pe platou, nu refuza, accepta, insa alege in mod constient sa schimbi felul in care te simti, daca nu iti este pe plac. Pentru a combate depresia si senzatia de amaraciune, scrie felul in care te simti in prezent si felul in care ALEGI tu sa te simti. Intr-un final, tot ce urmarim este sa ne simtim bine, asa ca ideal ar fi sa profitam de toate ocaziile si metodele pentru a atinge aceasta stare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

de Ramona A.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri