Ti se va schimba viata! 7 lucruri putin stiute despre karma, care te pot ajuta sa inchei anul impacata cu tine insati

Ce este Karma? Karma este cuvantul sanscrit pentru actiune. Este echivalenta cu legea lui Newton conform careia pentru fiecare forta de actiune exista o forta de reactiune. Cand gandim, vorbim sau actionam, initiem o forta care va reactiona pe masura. Cu putina pricepere, aceasta forta care reactioneaza poate fi modificata sau suspendata, in functie de dorintele noastre.

Ca femeie, trebuie sa te folosesti de karma pentru a te simti suficient de puternica sa faci fata vietii si, mai ales, momentului de la finalul unui an, cand tragi linie sa vezi unde esti si ce ai realizat. Iata care sunt legile care te pot ghida catre fericire si echilibru:

1. Legea Creatiei

Aceasta lege spune ca viata nu se intampla pur si simplu, are nevoie de participarea noastra. Ceea ce ne inconjoara ne da indicii despre starea noastra interioara. De aceea, cel mai bun lucru pe care il putem face este sa ne inconjuram de ceea ce vrem sa avem in parte in viata noastra.

Daca dorinta ta cea mai mare la final de an este sa fii inconjurata de colegi mai cooperanti si de un sef mai intelegator, in mod clar nu te simti bine la locul de munca si ai nevoie de o schimbare. Aceasta nu va veni pana nu vei face primul pas pentru a schimba mediul care te inconjoara. Iar primul pas ar trebui sa fie un interviu pentru un job la o alta firma. Daca inca nu esti convinsa ca asta este solutia, afla de pe jobsearch.about.com care sunt cele 10 semne ca ai nevoie de un nou loc de munca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)


2. Legea Cauzei si a Efectului

Daca ceea ce iti doresti este pace, iubire si prietenie, atunci trebuie sa fii pacifista, iubitoare si o prietena adevarata. Legea se aplica pana si pentru cele mai simple si profane dorinte. Daca, la final de an vrei sa fii in perceputa ca o femeie frumoasa si eleganta, atunci fii asa. Aranjeaza-ti parul, pune-ti in valoare trasaturile cu ajutorul trucurilor unui make-up artist si poarta o rochie dintr-un material elegant, precum catifeaua neagra. Tot ce iti mai ramane este sa accepti toate invitatiile la petreceri si reuniuni.

Rochie neagra de catifea cu aplicatii de paiete de pe yokko.ro

3. Legea Umilintei

Legea Umilintei este, de fapt, o lege care vorbeste despre acceptare, un proces atat de dificil, in special pentru persoanele perfectioniste si pentru cele care isi doresc aprobare pana si de la oamenii pe care nu ii plac.

Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Daca ceea ce iti distrage atentia, pana si in acest moment cand citesti randurile acestea, este un dusman sau cineva cu un caracter pe care il condamni, inseamna ca nu esti concentrata pe un nivel evoluat de existenta. Pe uncommonhelp.me, vei gasi niste mijloace practice prin care sa incetezi sa iti indrepti energia catre altii.


4. Legea Evolutiei

Ca sa evoluezi, tu esti cea care trebuie sa se schimbe si nu oamenii, locurile si lucrurile care te inconjoara. Este un principiu pe care l-am tot auzit la protestele din toamna aceasta: schimbarea trebuie sa vina de la fiecare dintre noi ca, mai apoi, ea sa se intample la nivelul intregului sistem.

Modelarea propriei tale persoane trebuie sa vina din interior; vei descoperi ca esti ca o masinarie care are nevoie de imbunatatirea softului si un restart ca viata ta sa poata urma schimbarea in adevaratul sens al cuvantului.

Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos


5. Legea Conexiunilor

Uneori, cand ne uitam in jurul nostru, ni se pare ca unele rezultate nu reflecta just munca unor oameni. E vorba de acei oameni despre care avem impresia ca sunt parveniti, ca au ajuns sa cunoasca succesul - job bun, casnicie, casa, copiii, echilibru, fara sa fi muncit la fel de mult ca tine si fara sa fi investit la fel de mult suflet, resurse intelectuale sau timp.

Ceea ce iti scapa este ca in Univers nu exista nimic inconsecvent, totul este conectat. Orice pas duce la urmatorul si asa mai departe si orice om trebuie sa-i parcurga pe toti pentru a putea ajunge la rezultat. Asa ca oamenii la care te raportezi nu au sarit niciun pas, i-au parcurs pe toti, doar ca, uneori, contextul face diferenta.

De aceea te framanta, si pe buna dreptate, intrebarea: care pas este mai important, care este cel care face diferenta. Nici primul si nici ultimul pas nu au o semnificatie deosebita, e nevoie de amandoi si de altii intre, pentru a finaliza un proiect. Asta inseamna, desigur, ca prezentul, trecutul si viitorul sunt conectate.

4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele


6. Legea Concentrarii

Daca ai nevoie de liniste in viata ta, asta este legea pe care trebuie sa ti-o insusesti. Ea spune ca nu poti sa te gandesti la doua lucruri deodata. Atunci cand te concentrezi pe valori spirituale, este imposibil sa ai ganduri de joasa speta precum lacomia, invidia sau furia.

Cand vrei sa faci bine, sa fii un om bun, prioritatile ti se schimba si atunci focusul tau nu poate fi deturnat de nicio circumstanta incarcata negativ. Legea Concentrarii se aplica si in plan practic, concret, motiv pentru care, asa cum subliniaza si studiile psihologice pe psychologytoday.com, multitaskingul este un mit.

7. Legea Schimbarii

Istoria se repeta pana invatam lectiile de care avem nevoie ca sa ne schimbam calea. Asa ca, de fiecare data cand eviti sa faci ceva ce trebuie facut sau ocolesti o anumita experienta prin care trebuie sa treci, sa stii ca nu faci decat sa amani. Ea se va intoarce la tine sub o alta forma ca tu sa inveti ceva despre tine, despre cum trebuie sa existi. Odata consumata, ti-a deschis usa catre urmatoarea cale pe care o ai de parcurs.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit

Stii lista aceea cu rezolutii pentru anul nou pe care ti-o faci la fiecare sfarsit de an? Ei bine, stii si de ce multe dintre ele ajung sa reziste pe lista ta an, dupa an? Sa luam spre exemplu punctul cu slabitul, ca tot se afla pe lista tuturor - ei bine, dorintele astea neindeplinite in anul curent nu sunt esecuri. Si e posibil ca nici anul care vine sa nu fie indeplinite. Dar neindeplinirea lor inseamna ca Universul a avut nevoie ca tu sa inveti si sa evoluezi din cu totul alte surse si experiente.

Sursa foto: pixabay.com, dollarphotoclub.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri