Actorul Keanu Reeves a postat un mesaj foarte frumos pe pagina sa de Facebook pe care il dedica tuturor de sarbatori. Actorul este unul dintre cei mai iubiti barbati din lume si citind cuvintele lui, nu poti sa nu exclami, ca da, omul asta e minunat si merita atata admiratie!

„Ii vedeti pe acesti oameni din spatele meu? Ei se grabesc spre serviciu si nu dau atentie la nimic. Uneori suntem atat de prinsi in vietile noastre de zi cu zi, ca uitam sa ne luam timpul ca sa ne bucuram de frumusetea vietii. Este de parca am fi niste zombie. Uitati-va in jur si scoteti-va castile. Salutati pe cine vedeti si poate imbratisati pe cineva care pare ca sufera. Ajutati pe cineva.Trebuie sa va traiti fiecare clipa de parca ar fi ultima voastra zi. Ceea ce nu stiu oamenii despre mine este ca am avut depresie cu cativa ani in urma. Nu am spus nimanui acest lucru. A trebuit sa imi gasesc puterea de a iesi din depresie. Persoana care ma tinea departe de fericire eram EU. Fiecare zi este pretioasa, asa ca sa o tratam ca atare. Ziua de maine nu este garantata, asa ca traieste azi! Sper ca veti shareui aceasta postare ca sa imprastiati iubirea cu ocazia acestor sarbatori.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caută acei oameni lângă care îți este bine, ușor și frumos, OAMENII TĂI…. O absolventă UBB caută pe Reddit presupuse victime ale abuzurilor unui fost profesor Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

"You see these people behind me? They are rushing to work and not paying attention to anything. Sometimes we get so...Posted by Keanu Reeves Online on Tuesday, December 15, 2015

Iti recomandam si:Keanu Reeves: Nu pot trai in lume fara iubire

Oprah Winfrey: Cele 20 de porunci personale

Actorul JIM CARREY: Nu cred in speranta. Speranta este cersetorul. Speranta trece prin foc, dar credinta se ridica deasupra sa!

Actorul JIM CARREY: Nu cred in speranta. Speranta este cersetorul. Speranta trece prin foc, dar credinta se ridica deasupra sa!

Foto homepage: Flickr; BAMBI 2009


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri