29 Mai 2015 publicat în Lifestyle 420 share-uri

O mama ii spune baiatului ei: Vreau ca tu sa devii o fiinta umana buna. Si acesta va fi una dintre marile mele realizari!

Foto: Shutterstock.com; mama, baiat

8. “Homo” nu e un cuvant rau. Sau o insulta

Sa folosesti cuvantul ca sa insulti pe cineva, asta inseamna ca tu crezi ca e ceva in neregula cu a fi homosexual.. Asta te face sa urasti si multi oameni sunt dezarmati de ura celor din jurul lor. Evita sa folosesti acest cuvant ca pe un sinonim pentru ceva rau, stupid sau gresit. Limbajul este o cheie.

9. Tine usa unei doamne

Cavaleria e pe moarte. Mie mi-ar placea ca tu sa o reinvii! Cand o femeie intra intr-o incapere sau iese dintr-o masina, deschide-i usa. Asta arata ca ai maniere si stii sa te porti cu o femeie, ca tu stii sa o tratezi ca pe o doamna.

10. Fii recunoscator

Cand tu apreciezi ceea ce ai, iti dai seama de valoarea lucrurilor din jur. Sa fii recunoscator pentru tot ceea ce este deja frumos in viata ta, ceea ce iti va aduce un sens mai adanc al fericirii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Si poti fi fericit fara sa mergi si sa dai banii pe ceva. Oamenii care nu realizeaza frumosul care ii inconjoara, concentrandu-se pe lipsuri, ajung sa se confrunte cu probleme psihologice serioase.

Foto: Shutterstocl.com; baiat, bicicleta

11. Nu lovi niciodata o femeie. Niciodata

Nu conteaza ce a facut, nu este niciodata O.K. sa lovesti o femeie!! Un barbat adevarat nu ar atinge nici macar cu un deget o femeie. El isi trateaza partenera cu respect, dragoste si sprijin. Barbatii sunt fizic mai puternici decat femeile si nu ar trebui sa faca abuz de aceasta putere. Toata lumea are probleme si uneori se intampla sa ne mai certam, dar un barbat adevarat isi foloseste inteligenta ca sa aplaneze conflictele.

12. Fusta unei femei nu este o invitatie ca sa te holbezi

Aminteste-ti ca daca nu poti respecta o femeie, nu esti un barbat adevarat! Hainele unei fete nu sunt o invitatie, o provocare sau un indice ca ea ar vrea ceva de la tine.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Leagăn pentru toată copilăria

Hainele ei nu au nicio legatura cu tine. Aminteste-ti ca fiecare inima a unei femei are un manual de utilizare diferit. Acest manual este scris in ochii ei, in zambetul ei, in actiunile si pasiunile ei.

13. Viseaza! Viseaza maret!

Viata iti va demonstra despre cat de serios ai fost in legatura cu un drum. Si mai devreme sau mai tarziu te poti lovi si de feedback negativ din partea celorlalti. Cand se intampla acest lucru, aminteste-ti sa nu lasi pe nimeni sa iti zdrobeasca spiritul. Daca esti pasionat in legatura cu ceva, urmeaza-ti visul, du-l la indeplinire. Asa sunt indeplinite visurile.

14. Cere iertare cand ai gresit

Atunci cand luam lucrurile de la sine, acestea ne sunt in final luate. Uneori nu realizam ce am avut, pana acest lucru este pierdut. Prea adesea suntem incapatanati ca sa spunem „Imi pare rau, am gresit”. Apreciaza ceea ce ai, pe cine te iubeste si cui ii pasa de tine.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

15. Invata sa ierti

Exista atat de multa valoare in orice act de iertare. Iarta-te pe tine, iarta-i pe cei din jurul tau si poti ierta chiar si atunci cand nu stii exact daca ar trebui sa ierti pe cineva, fiindca iertarea nu este despre a arunca cu vina asupra cuiva. Este despre a da drumul, a renunta… complet si pentru totdeauna, chiar in adancul tau.

16. Calatoreste cat de mult poti

Mergi in aventuri, exploreaza-ti pasiunile, rataceste prin oras si vezi noi perspective mereu. Stai in cafenele si citeste, scrie pe servetele, lasa note in cartile din biblioteci, imbraca-te pentru tine insuti, da-le celor care nu iti pot inapoia, zambeste si distreaza-te!

17. Gaseste-ti modele masculine si feminine

De-alungul istoriei au existat si acum exista, oameni extraordinari care au facut ca lumea in care traiesc ei sa fie un loc mai bun. Indiferent ca au fost barbati sau femei, acesti oameni au reusit sa isi lase amprenta in diverse domenii de activitate. Gaseste-ti modele de femei si barbati care sa te inspire cu adevarat!

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară


IN ACEASTA VIATA!

o MAMA.

Iti recomandam si:

22 de sfaturi pentru mamele de baieti!

Cele mai IMPORTANTE 5 lucruri pe care as vrea sa i le spun VIITOAREI mele FIICE

25 de lucruri Extraordinare pe care orice Tata ar trebui sa le faca pentru Fiica sa

11 lectii nepretuite pe care ORICE PARINTE ar trebui sa le stie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri