Mandy Velez, editor la A+, ne dezvaluie o lista cu lucrurile pe care un tata ar trebui sa le faca pentru a se asigura ca influenta sa asupra fiicei sale este una benefica si pozitiva. Sunt lucruri esentiale, secrete mici, dar extrem de importante, care vor contribui la dezvoltarea fetitei intr-o femeie fericita si implinita pe viitor, ce va face alegeri sanatoase pentru ea insasi:

Legatura dintre tata si fiica este una speciala si importanta. Atitudinea unui tata fata de fiica sa, dar si fata de viata in general, poate influenta si modela persoana care va deveni aceasta. Mandy Velez, editor la A+ si The Huffington Post, a publicat pe https://dads.aplus.com o lista cu lucrurile pe care un tata ar trebui sa le faca pentru a se asigura ca influenta sa asupra fiicei sale este una benefica si pozitiva si ca va contribui la dezvoltarea unei femei fericite si implinite pe viitor:

Mandy Velez: 25 de lucruri pe care ar trebui sa le faca tatii de fete

via https://dads.aplus.com

1. Sa stii, chiar din prima zi, ca ea o sa fie intotdeauna fetita ta. Insa va trebui sa depui efort pentru a mentine lucrurile astfel.


Foto: Tata, fiica via Shutterstock

2. Sa nu deduci si sa nu-ti influentezi fiica in a-i sugera care ar trebui sa fie pasiunile si preocuparile ei doar pentru ca e fata. Nu-i atrage atentia doar asupra florilor si papusilor. Arata-i si masini si jocuri lego.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

3. Las-o sa te ajute prin casa sau cu munca. Va creste si va deveni o femeie care se va simti increzatoare cand va pasi la locul de munca, indiferent de job.

4. Vorbeste-i mamei sale ca unui egal, nu ca unei persoane inferioare. Intr-o buna zi, se va astepta ca un barbat sa-i vorbeasca la fel.

5. Arata-i latura ta sensibila. Va vedea ca a fi sensibil nu inseamna a fi slab.

6. Jucati-va jocuri in casa sau faceti glume, doar voi doi. Fii sigur ca isi va aminti de ele pentru totdeauna.

7. Incurajeaza-o sa faca lucrurile care o sperie caci tu vei fi acolo intotdeauna ca sa o sustii.

8. Fa-i promisiuni si apoi pastreaza-le. Singura durere din viata ei ar trebui sa vina de la cei care nu stiu cat de speciala este.

9. Arata-i care sunt aptitudinile tale pe care stii sa le faci bine.

10. Cere-i sa iti arate acele aptitudini pe care ea stie sa le faca bine si tu nu.

A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi

11. Incearca sa ii intelegi pasiunile si preocuparile chiar daca nu o faci. Astfel, o sa o inveti ca indiferent de talentele pe care le are – balet, arta sau wrestling cu baietii – ele conteaza.

12. Acest lucru este valabil si daca pasiunile si preocuparile ei sunt mai “de fetita”. Invat-o ca pasiunile ei sunt la fel de importante indiferent de cum si care ar fi ele.

13. Daca exista un lucru pe care nu i l-ai spune unui fiu, nu i-l spune fiicei tale.

14. Cand vine la tine cu o problema, nu o ignora si nu ii spune sa mearga la mama ei. Ascult-o. Va reveni.

15. Nu vorbi cu dezgust despre corpul ei in schimbare sau interesul ei in sexualitate. Nu faci decat sa o inveti ca ar trebui sa-i fie rusine de corpul sau.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri