O scrisoare emotionanata si plina de invataminte pretioase!

Draga viitoare fiica,

Inca nu faci parte din tabloul vietii mele. De fapt, nici macar nu sunt intr-o relatie serioasa astfel incat sa ma pot gandi serios la tine. Dar intr-o zi, cand vei fi aici, fie sub forma propriului meu copil, fie sub forma copilului unei prietene sau a unei fetite pe care o voi ghida in alegerile vietii ei, sunt cateva lucruri referitoare la aceasta lume pe care as vrea sa le stii.

1. Zambetul este super puterea ta secreta

Nu este nimic mai puternic precum o femeie care intra intr-o incapere purtand un zambet frumos, capul sus si disponibilitatea de a conversa cu fiecare persoana care ii iese in cale.

foto: mama si fiica, shutterstock

Atunci cand esti mica acest zambet vine liber si natural, iar lumea ta este locul tau de joaca. Cand incepi sa vezi reactiile celorlalti vei scoate la iveala tot ce e ai mai bun in tine. Nu lasa aceste lucruri sa iti estompeze zambetul, indiferent de varsta pe care o vei avea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Fericirea ta este ca un virus. Foloseste-l in domeniul profesional, in viata, in relatii si chiar atunci cand esti singura. Cinismul va incerca sa se strecoare si sa isi bage coada. Pastreaza cat mai mult din curiozitatea copilariei tale. Aceasta a fost cea mai puternica arma a mea in cautarea fericirii.

2. Exact asa cum vezi lumea, exact asa este

Pe masura ce vei creste te vei intreba cum pot oamenii sa vada lumea exact asa cum vor ei. Punctele lor de vedere vor fi total diferite de ale tale, si asta este foarte bine.

Trebuie sa stii ca nu poti controla niciodata modul in care ceilalti gandesc si actioneaaza, insa poti sa le oferi un exemplu traindu-ti viata asa cum iti place, in iubire si armonie.

In fiecare zi te vei confrunta cu decizii in ceea ce priveste cum trebuie sa reactionezi in fata lumii. Fii optimista si indrazneata si fii constienta ca singura modalitate prin care poti ajuta omenirea este sa fii sincera cu tine insati.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri