29 Mai 2015 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Asa se imbraca femeile din toata lumea la nunta lor. Fiecare femeie are personalitatea ei, ideile proprii in ceea ce priveste rochia de mireasa, modelul, lungimea, culoarea, pantofii, inaltimea tocului, coafura, machiajul. Cum arata o mireasa din alta tara? Iata!

VIA ENVY.RO

Nunta este cel mai personal eveniment pe care orice femeie si-l poate organiza. Atat de personal, incat nu ai sa vezi vreodata, in lume, doua mirese la fel.

Fiecare femeie are personalitatea ei, ideile proprii in ceea ce priveste rochia de mireasa, modelul, lungimea, culoarea, pantofii, inaltimea tocului, coafura, machiajul. Viseaza la toate aceste lucruri delicate incat de mica, de cand incepe sa creada in printese si povesti cu happy end. Si, din moment ce orice femeie de pe toate continentele imbratiseaza acest eveniment si traditiile si cultura de care apartine, fiecare celebrare e unica in felul ei.

Daca ti-ai pus vreodata intrebarea: cum se imbraca o mireasa din India la nunta ei? Dar una din Ucraina?, acum ai sansa sa vezi cultura altora femeie care urmeaza sa spuna:"DA". Vei fi uimita cum, desi vestimentatie difera de la tara la tara sunt totusi cateva elemente comune care unesc toate miresele din lume. Nu mai spunem de detaliile remarcabile de pe vestimentele fiecareia.

Nunta in Bucovina


Sursa foto Bucovina, Te Iubesc

Nunta in Rusia


Sursa foto ijliao

Nunta in Turcia


Sursa foto Aurelia D'Amore

Nunta in India


Sursa foto Mittal

Nunta in Pakistan


Sursa foto Shukla

Nunta in China


Sursa foto Anderson

Nunta in Turmekistan


Sursa foto Dan Lundberg

Nunta in Sri Lanka

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Sursa foto Pierre-Emmanuel Larrouturou

Vezi imagini interesante si din alte tari, pe Envy.ro, site de moda!

Foto homepage: Shutterstock.com; mire, mireasa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri