27 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Doua suflete pereche nu pot trai unul fara celalalt, iar ele stiu asta inca din prima clipa in care se intalnesc. Descopera SEMNELE care iti arata ca tu si partenerul tau sunteti SUFLETE PERECHE:

2. Puteti comunica fara sa vorbiti si va intelegeti perfect

Va cunoasteti atat de bine incat de cele mai multe ori nu aveti nevoie de cuvinte pentru a va intelege si pentru a putea comunica foarte eficient. Acest lucru va ajuta sa comunicati cat se poate de deschis chiar si in momentele in care nu este foarte usor sa o faceti.

3. Inca din prima zi v-ati simtit foarte bine unul langa celalalt

Adesea iti poti da seama inca din prima clipa daca o persoana va ramane alaturi de tine pentru totdeauna, sau daca totul se va termina dupa acea prima intalnire. Pentru ca de data asta ai simtit inca din prima clipa in care l-ai vazut ca el este alesul si ai simtit ca va cunoasteti de o viata astfel incat ati discutat deschis despre orice, ai stiut de asemenea ca este sufletul tau pereche.

4. Relatia voastra nu este numai lapte si miere, va provocati reciproc si asta va uneste si mai mult

Nicio relatie fericita si implinita nu va fi lipsita de micile discutii in contradictoriu, de micile momente de tensiune si de unele neintelegeri care sunt absolut inevitabile, si care au intotdeauna rolul lor. Pentru ca sunteti diferiti, va provocati intotdeauna, iar acest lucru va testeaza unori limitele si va uneste din ce in ce mai mult reusiti sa va apreciati asa cum trebuie si sa va acordati atentia necesara de fiecare data.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

5. Personalitatile voastre sunt diferite, dar cand sunteti impreuna formati un intreg

Fiecare dintre noi este diferit si este unic in felul lui. Daca doi parteneri seamana foarte mult cu sigurata nu se vor intelege prea bine si nu vor functina ca un cuplu pe termen lung. Unul dintre cele mai

importante lucruri atunci cand vine vorba despre buna functionare a cuplului este completarea reciproca, ceea ce la voi este lucrul care va apropie si mai mult.

foto prima pagina: cuplu longeviv, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri