Doua suflete pereche nu pot trai unul fara celalalt, iar ele stiu asta inca din prima clipa in care se intalnesc. Descopera SEMNELE care iti arata ca tu si partenerul tau sunteti SUFLETE PERECHE:

Emily Bronte spunea ca "Indiferent din ce sunt facute sufletele pereche, al lui si al meu sunt la fel".

Sufletul pereche este omul care iti este alaturi inca din prima clipa, este omul fara de care simti ca nu poti merge mai departe, este cel care iti ofera toata energia de care ai nevoie. Este cel pe umarul caruia plangi de cate ori simti nevoia, este cel cu care razi in fiecare zi si este cel caruia ii impartasesti toate gandurile si trairile tale.

Sufletul pereche este cel care iti ofera in fiecare zi motive sa te bucuri de ceea ce aveti, este cel care va face orice pentru tine si te va pune intotdeauna inaintea lui. Este cel care te iubeste neconditionat si este cel care iti va fi alaturi pana la final.

foto: cuplu fericit, Shutterstock

Unii nu cred in acest suflet pereche si nu cred ca exista doar unul singur pentru fiecare dintre noi. Ei spun ca sufletul pereche este ceva inventat de romanticii vremurior de demult si ca aceasta credinta intr-o singura dragoste este mult prea exagerata si inexistenta.

Sunt insa cateva semne care ne arata si care ne demonstreaza ca partenerul de langa noi este intr-adevar sufletul nostru pereche.

1. In sufletul tau stii ca el este cel alaturi de care vrei sa iti petreci toata viata

Nu este asa cum ti l-ai imaginat inca de la inceput. Nu arata asa cum ti-ar fi placut tie. Nu iti aduce flori in fiecare zi si nici nu este cel mai atent barbat din lume. Nu iti spune zilnic cat esti de frumoasa si nu spala vasele dupa ce mancati. Nici macar nu te surprinde in fiecare zi cu cate ceva. Dar te face sa te simti cea mai frumoasa femeie din lume. Te face sa te simti cea mai iubita si cea mai apreciata.

Pentru el, esti centrul universului si tu stii asta chiar daca el nu iti spune. Stii ca este cel alaturi de care vrei sa parcurgi aceasta calatorie a vietii si stii asta pentru ca ai simtit inca din prima clipa de cand v-ati cunoscut.


Numele meu este Anca și sunt mamă de doi băieți: Mark și Andy. Îmi place că scriu despre experiența mea din viața de mamă, momentele noastre haioase și provocările prin care trecem ca și părinți. Scriu pentru femeile care își...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri