12 Februarie 2014 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Psihologia, de asemenea, stiinta ultimelor decade ne-au demonstrat ceea ce oamenii au inmagazinat in constiinta lor de mii de ani. Cuvintele poarta cu sine puterea de a „distruge” sau de „a izbavi”, pentru ca in spatele fiecarui cuvant, fiecarei afirmatii, se afla o intentie. "La inceput a fost CUVANTUL"...

3. Trebuie

Daca lucrurile au fost sa fie intr-un anume fel, ele asa vor fi. Daca va fi samai fii cu fostul partener, veti fi. Daca era sa ai alti parinti, ai fi avut alti parinti. „Stim sigur un lucru: Viata iti va da acea experienta ce te ajuta cel mai tare in evolutia constiintei tale. Cum stii ca aceasta este chiar experienta de care ai nevoie? Pentru ca aceasta este experienta ce o traiesti acum”. – Eckhart Tolle

Sa iti doresti mereu ca lucrurile sa fie diferite te epuizeaza de energie si te impiedica sa traiesti momentul, viata, sa te bucuri de familie, prieteni, tot ce e mai frumos. Sa iti spui mereu „trebuie” sau „trebuia” te impiedica sa progresezi.

4. Urasc

Este unul dintre cele mai puternice cuvinte din istoria umanitatii. Poarta cu sine energia milenara a partilor intunecoase din noi. Este un cuvant care mereu a promovat negativitatea si disensiunile intre oameni. De asemenea, nu ne dam seama ca, folosindu-l des, ajungem sa ne concentram mai degraba pe ceea ce este negativ in viata noastra si nu pe ceea ce este pozitiv. Haideti sa eliminam acest cuvant din vocabularul nostru!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

5. Ratat/a

Avem obiceiul de a ne compara vietile cu ale celor din jurul nostru, dar pur si simplu avem propriul drum, propriile incercari, propriile reusite. Nu suntem trasi la indigo, de ce sa traim vietile celorlalti, de ce sa fim altfel decat ceea ce suntem? Nu, nu esti un ratat/a doar pentru ca nu ai bifat anumite lucruri in viata!

Ai respect pentru fiinta ta interioara, pentru sufletul tau si nu te auto-anula in acest mod. Intelegand aceasta, avem de asemenea un mare respect pentru viata si drumul celorlalti. Ii respectam, ii incurajam, ne bucuram pentru succesul lor si nu ii invidiem. Ni se va raspunde in aceeasi maniera.

Iti recomandam sa parcurgi si aceste articole, ca sa intelegi mai bine de ce, ca sa iti imbunatatesti viata, este bine sa iti schimbi si modul de a gandi, de a comunica, de a privi lumea:

DOVEZI STIINTIFICE: Vindecarea sta in gandurile noastre subconstiente!

Poti sa iti vindeci inima, mintea si trupul!

5 mantre pentru liniste psihica si sanatate

Ho'oponopono, rugaciunea care iti poate salva viata!

Cum sa fii un om mai bun (mai sanatos si mai fericit)

Un articol dupa o idee originala de www.mindbodygreen.com

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri