1 Iulie 2013 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Ho'oponopono pare un cuvant desprins din lumea copilariei. Dar poate ca tocmai aceasta ii este magia. Copiii traiesc pur, pentru ei viata are intelesuri simple, adevarate.

IUBIRE si IERTARE

Dar Ho'oponopono este de fapt o straveche metoda de vindecare Hawaiiana. Ho'oponopono inseamna de fapt simplitatea vietii. Putem trai frumos si sanatos, departe de griji si de probleme. Esential este sa ne asumam acest fapt si sa alegem sa traim asa. Nu e de fapt niciun secret, toate traditiile spirituale vorbesc despre... IUBIRE si IERTARE.

Poti crea sanatate, bunastare si fericire in viata ta, in jurul tau, folosind aceasta veche practica Hawaiiana. Vindecarea vietii incepe cu vindecarea sufletului.

Ho'oponopono inseamna "a face bine/corect" si este un obicei ancestral hawaiian care a fost folosit sub forma de terapie in familie. Aceasta practica veche a fost simplificata si adaptata de catre Morrnah Simeona si mai apoi popularizata de catre specialisti ca Dr. Ihaleakala Hew Len and Mable Katz.

Procesul de vindecare presupune 4 pasi extremi de simpli. Ho'oponopono inseamna patru propozitii pe care le cunosti atat de bine, dar pe care trebuie sa le rostesti zi de zi, sau ori de cate ori intampini un moment dificil:


Te iubesc

Imi pare rau

Te rog iarta-ma

Multumesc

Aceste cuvinte nu sunt o surpriza pentru noi, nu-i asa? Ele insumeaza tot ce a dat mai frumos traditia spirituala a omenirii.

Foto: Shutterstock.com

Descopar ca exista si un site dedicat practicii Ho'oponopono si in Romania: www.hooponopono.ro

Iata ce spune Angelica: „Numele meu este Angelica (Angi) si sunt din Romnaia. Am cumparat cartea ta Cea Mai Usoara Cale (…) experimentez miracole in viata mea de cand practic hooponopono (de 4 zile), si asta pentru ca acum vad oamenii si lumea cu alti ochi. Si sunt mult mai linistita si impacata acum cand stiu ca totul este in MINE”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri