15 Ianuarie 2014 publicat în Sanatate 77 share-uri

'Tu, realmente poti sa schimbi soarta fiecarei celule din corpul tau, schimbandu-ti gandurile'. – Dr. Bruce Lipton.

Saptamana mea a inceput rasfoind cartea lui Joseph Murphy – Puterea extraordinara a subconstientului, in care autorul arata puterea extraordinara de vindecare a trupului si a vietii pe care o au afirmatiile pozitive si increderea deplina in puterea subconstientului de a ne mentine viata intr-o atmosfera benefica, binefacatoare.

Autorul vine cu o multime de exemple din experientele unor oameni care, auto-sugestionandu-se si crezand cu tarie in capacitatea corpului lor de a se vindeca, realizeaza intr-adevar acest lucru si traiesc adevarate minuni in viata lor. Citind, capat increderea ca avem o forta extraordinara: puterea de a ne schimbam viata si ca acest lucru chiar este posibil.

Joseph Murphy – Idei de retinut

(Puterea extraordinara a subconstientului, pag. 22, ed. Deceneu 2010)

1. Adevarata bogatie se afla in propria fiinta. Acolo trebuie sa cautati implinirea celor mai arzatoare dorinte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

2.Marele secret al tuturor geniilor din toate epocile este capacitateaextraordinara de a intra in contact cu puterile subconstientului lor si de a le folosi corespunzator. Si dumneavoastra puteti sa faceti la fel.

3. Subconstientul cunoaste rezolvarea oricarei probleme. Daca ii sugerati inainte de a adormi: “Doresc sa ma trezesc la ora 6”, el va va trezi exact la aceasta ora.

Foto: Shutterstock.com, subconstient, gandire poztiva, vindecare

4. Subconstientul este creatorul corpului vostru si ii sta in putere sa vindece orice boala. Sugestionati-l in fiecare seaa cu ideea unei sanatati perfecte si el, fiind servitorul vostru fidel, se va supune.

5. Orice gand constituie o cauza si orice situatie reprezinta un efect.

6. Daca doriti sa scrieti o carte, o minunata piesa de teatru, sa tineti conferinte inspirate, sugestionati-va subconstientul cu putere, din tot sufletul, si el va va raspunde cu siguranta.

7. Sunteti asemenea unui capitan ce-si conduce vaporul. Trebuie sa dati ordine potrivite (sugestii si imagini mentale) subconstientului care controleaza si guverneaza toate experientele vietii voastre.

8. Nu spuneti niciodat: „Mi-e imposibil” sau “Nu am mijloace sa…”subconstientul va prelua aceste sugestii i va face astfel incat sa nu aveti banii sau sa nu putti face ce v-ati propus. Afirmati mereu: “Imi sta in puteri sa fac orice datorita subconstientului meu.

9. Legea ce sta la baza intregii manifestari este legea credintei. Credinta este gandul permanent intretinut in mod constient. Respingeti cu fermitate orice gand ca cineva sau ceva v-ar putea face rau. Aveti incredere in uriasa putere asubconstientului de a va vindeca, inspira, revitaliza si imbogati.

10. Schimbati-va radical, in sens benefic, modul de a gandi; numai in acest fel veti influenta pozitiv destinul, spune Joseph Murphy.

Dovezi stiintifice

Totusi, sunt unul dintre acei oameni care pun semnul intrebarii si, oricata deschidere as avea, m-ar convinge mai degraba dovezile pragmatice obtinute prin intermediul cercetarilor stiintifice, decat povestile subiective si etichetatea ca „miraculoase”, povesti de vindecare prin „puterea gandului”.

Chiar astazi descopar insa un articol care vine in sprijinul meu - Oamenii de stiinta ne arata in sfarsit cum cum gandurile pot provoca modificari moleculare specifice asupra genelor! Deci, „Antrenandu-ne mintea putem sa ne recastigam sanatatea!”

Foto homepage: Shutterstock.com; subconstient, gandire pozitiva, vindecare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri