6 Iunie 2013 publicat în Cultura 40 share-uri

Cartea calatoare – Un Pamant nou - 'Ai nevoie de ea!'

… intr-o zi, Mira a venit la mine cu un teanc de carti abia cumparate. Sau poate eu eram acasa la ea si Mira avea un teanc de carti abia sosite prin posta… nu mai stiu. (Am povestit despre cartea asta in atatea momente si verbal e clar ca imi iese mai bine. Se vede cum imi stralucesc ochii).

“Ia-o, citeste-o tu intai”, mi-a spus Mira. Asa a ramas la mine “Un Pamant Nou”. Eram intr-un moment destul de linistit din viata mea. Dar am inceput sa citesc, simtind dintre pagini o energie aparte.

Aveam o prietena care suferea in perioada aia. Zilele erau friguroase. Incercam sa o sustin. I-am spus ce citesc. I-am spus, pentru ca asa am simtit: “Stii ceva? Cred ca in momentul asta tu ai mai multa nevoie decat mine de cartea asta. Ia-o tu!” Asa a ajuns cartea la ea. Si a ajutat-o.

Chiar cand a venit momentul sa i-o inapoiez Mirei, am cumparat un exemplar nou de la un targ de carti si i-am dat-o ei pe cea noua.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Nelinistea incepuse sa isi faca aparitia si in lumea mea. Citeam cartea. Dar aveam un prieten care suferea mai tare si i-am spus: “Stii ceva? Cred ca ai mai mare nevoie decat mine de cartea asta”. Si a venit la mine si i-am dat-o lui, cu un zambet.

Au trecut luni. Destul de turbulente, in care ma straduiam sa fiu tare, sa zambesc. Si a venit o noua toamna, a cata oare…

Ma simteam la pamant si cu nopti nedormite de plans si dimineti in care eram din nou puternica. I-am spus prietenului meu ca ...“nu cred ca sunt prea bine“. Imi spune: “Ai nevoie de carte, trebuie sa ti-o aduc”.

Trebuia sa plece la… Cluj(?). I-am zis apatica sa ne vedem cand revine. A facut insa tot posibilul sa am cartea chiar in seara aia. Am primit-o cu o imbratisare in centru, la Unirii.

Era momentul cand “Un Pamant Nou” ma ajuta pe mine. Cu multa speranta. Cu multa speranta ca “de la pamant” te poti ridica catre un pamant nou.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Cartea este acum la o prietena.

Un nou exemplar se afla la sora mea.

Cred cu toata taria ca... “Un pamant nou” poate sa calatoreasca prin sufletele oamenilor...


Foto - Shutterstock.com - natura, vara

****

Poti sa iti achizitionezi cartea "Un Pamant Nou - Trezirea Constiintei Umane", prin intermediul site-ului Elefant.ro.

"Scopul principal al cartii nu este acela de a instaura noi credinte si nici acela de a incerca sa va convinga de ceva anume, ci de a infaptui o schimbare in constiinta voastra, cu alte cuvinte, de a va trezi.“, spune Eckhart Tolle.

***

Eckhart Tolle este unul dintre cei mai importanti lideri spirituali ai momentului, autorul bestellerului New York Times numarul 1 in lume - "Puterea Prezentului" (tradus in peste 33 de limbi) si cartii "Un Pamant Nou", despre care v-am vorbit.

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Tolle s-a nascut in Germania si a primit educatia universitara la Universitatea din Londra si la Cambridge. La varsta de 29 de ani a trait o profunda transformare interioara care i-a schimbat in mod radical cursul vietii. Despre aceasta, Eckhart povesteste in "Puterea Prezentului" si in "Un Pamant Nou".

Invataturile simple si in acelasi timp profunde ale lui Eckhart Tolle au ajutat nenumarati oameni din intreaga lume, ca sa isi gaseasca pacea interioara si implinirea in viata lor. Un aspect esential al "trezirii" il reprezinta transcenderea existentei noastre bazate pe ego. Aceasta este un deziderat nu doar in ceea ce priveste fericirea personala, dar si pentru pacea intregi planete...

Iti mai recomandam si:

Poti sa iti vindeci inima, mintea si trupul!

Horoscop motivational: Citate inspirationale pentru fiecare zodie

21.12.2012 - Evenimentul SECOLULUI: Nimic nu se sfarseste, totul se transforma!

Picatura de Zen: Cheama in viata ta oamenii frumosi!

I.S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri