12 Februarie 2014 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Psihologia, de asemenea, stiinta ultimelor decade ne-au demonstrat ceea ce oamenii au inmagazinat in constiinta lor de mii de ani. Cuvintele poarta cu sine puterea de a „distruge” sau de „a izbavi”, pentru ca in spatele fiecarui cuvant, fiecarei afirmatii, se afla o intentie. "La inceput a fost CUVANTUL"...

Foto: Shutterstock.com; iubire, cer, peisaj

Daca intentia mea este sa fiu bland/a si drag/a cu mine insumi/ insami, dar si cu ceilalti, atunci nu am nici un motiv sa folosesc aceste cuvinte care fac rau:

1. Prost

Atunci cand suntem nemultumiti, spunem despre noi insine ca suntem „prosti”, spunem si despre alti oameni ca sunt prosti. Daca iti elimini acest cuvant din vocabular, inseamna ca reusesti chiar din adancul fiintei tale sa accepti lucrurile exact asa cum sunt. Cine suntem noi sa judecam pe ceilalti si vietile lor? De ce suntem atat de convinsi ca, atunci cand se intampla ceva, putem sa definim atat de transant in termeni de „bine”, „rau”, „prost” sau „corect”?

2. Gras/ Grasa

Daca si tu iti spui: Sunt gras/a, atunci… opreste-te! Acest cuvant emana o energie atat de negativa. Este un cuvant care ne influenteaza negativ atat in interiorul nostru, cat si in jur. Auto-stima cantareste foarte mult in vietile noastre. Ne lasam influentati/te de modul cum ne vor ceilalti, ne lasam influentati prea mult de presiunea societatii care ne spune ca ar trebui sa aratam si sa ne purtam intr-un anume fel. Adevarul este ca suntem unici/e, ca suntem minunati/te asa cum suntem. Iubindu-ne pe noi, fizic si psihic, ii iubim si pe ceilalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Citeste si editorialul Slabirea, solutia magica pentru orice problema

Foto homepage: Shutterstock.com; fata, cuvinte


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri