12 Iulie 2013 publicat în Lifestyle 73 share-uri

Ingerii pazitori si Arhanghelii sunt mijlocitori divini intre om si Dumnezeu. Ei au fost creati din iubirea lui Dumnezeu pentru umanitate si au capacitatea de a ne ghida cu rabdare si nesfarsita intelegere pentru indeplinirea misiunii noastre in viata. Orice persoana are capacitatea de a primi mesaje de la ingeri si Arhangheli, atata timp cat isi deschide inima (si ochii) catre ghidarea lor divina.

Despre Arhangheli si mesajele lor divine

O ierarhie divina superioara ingerilor este reprezentata de Arhangheli. Acestia au la randul lor misiunea de a-i proteja pe oameni si de a le oferi ghidare si sustinere pe drumul implinirii personale, atunci cand li se solicita ajutorul. Arhanghelii ne pot oferi indrumarea lor in numeroase domenii de viata, ne pot ocroti pe noi insine sau pe cei dragi de-a lungul zilei si ne pot ghida in intelegerea lectiilor de viata.

Spre deosebire de ingeri, a caror prezenta o putem vizualiza sub forma de lumini albe, arhanghelii apar ca lumini sau scantei colorate. Astfel, culorile ingerilor sunt de fapt culorile arhanghelilor ajutatori. Cei mai cunoscuti dintre acestia sunt Mihail si Gavriil, urmati de inca 5 arhangheli principali.

Fiecaruia dintre arhangheli ii sunt atribuite cateva domenii specifice, in care pot oferi cea mai buna protectie si indrumare. Astfel, putem vizualiza culoarea unui anumit arhanghel din lista de mai jos, spre a facilita contactul cu acesta si a solicita ajutorul angelic in sfera/sferele de viata guvernata/guvernate de el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

In acelasi timp, daca vedem in mod repetat, in vis sau in stare de trezire, una dintre culorile angelice, respectivul arhanghel isi poate anunta prezenta in viata noastra. Este important de retinut insa ca ingerii si arhanghelii se supun legii divine a Liberului Arbitru. Astfel ca, pe cat de grabnic-ajutatori sunt, ei nu isi pot oferi ajutorul sau indrumarea decat daca noi le-am solicitat aceasta inainte.

  • Culoarea Albastru Inchis (cobalt) este reprezentativa pentru Arhanghelul Mihail sau Arhanghelul-luptator. El ne inzestreaza cu tarie si curaj, ne protejeaza in fata obstacolelor si ne ajuta sa ne eliberam cu succes de persoanele sau situatiile toxice din viata noastra.

Foto: By ullision /Shutterstock

  • Culoarea Verde-Smarald il reprezinta pe Arhanghelul Rafael sau Arhanghelul-vindecator. El ii sustine pe terapeuti, pe calatori si pe cei care se straduiesc sa elimine suferinta din viata lor. In plus, el isi poate oferi ajutorul angelic celor care au nevoie sa readuca echilibrul si armonia in sufletele si trupurile lor.
  • Culoarea Galben Aprins (spre portocaliu) il reprezinta pe Arhanghelul Gabriel sau Arhanghelul-calauzitor. El le este de mare ajutor celor care se ocupa cu scrisul, persoanelor care vor sa aiba copii sau celor care vor sa isi gaseasca adevarata misiune in viata. In plus, el aduce lumina claritatii si a intelegerii in sufletul si mintea noastra, ajutandu-ne sa ne organizam cu succes in numeroase sfere de viata.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri