12 Iulie 2013 publicat în Lifestyle 73 share-uri

Ingerii pazitori si Arhanghelii sunt mijlocitori divini intre om si Dumnezeu. Ei au fost creati din iubirea lui Dumnezeu pentru umanitate si au capacitatea de a ne ghida cu rabdare si nesfarsita intelegere pentru indeplinirea misiunii noastre in viata. Orice persoana are capacitatea de a primi mesaje de la ingeri si Arhangheli, atata timp cat isi deschide inima (si ochii) catre ghidarea lor divina.

Metode de a primi mesaje de la ingeri si arhangheli

Mesajele din lumea ingerilor pot fi primite de noi in mai multe feluri, inclusiv sub forma unor culori care ne atrag atentia in mod repetat, sau sub forma viziunilor luminos-colorate. Daca inainte de a vedea respectiva/respectivele culori, am adresat o rugaminte divina, atunci cu siguranta raspunsul dorit se poate afla descoperind semnificatia culorii sau culorilor vazute.

Fiecare om are cel putin doi ingeri pazitori, conform expertei in angelologie, Doreen Virtue. Anumite persoane insa, mai ales cele pentru care familia sau prietenii s-au rugat in acest sens, pot fi inconjurate de mai multi ingeri pazitori. Acestia pot fi chemati in ajutor ori de cate ori avem nevoie de o indrumare, de un gand senin sau de taria pentru a face un anumit pas.

Putem sa le scriem ingerilor nostri pazitori o scrisoare, sa facem o rugaciune sau pur si simplu sa ne gandim la prezenta lor iubitoare in jurul nostru. In plus, le putem adresa rugamintea noastra seara, inainte de culcare, urmand ca indrumarea lor angelica sa ne soseasca in somn, prin intermediul unor vise pline de optimism si culoare.

O metoda la indemana pentru a ne contacta ingerii pazitori sau arhanghelii, mai ales daca suntem la primele incercari, este vizualizarea. Pentru aceasta, trebuie sa ne intindem in pat si sa stam linistiti timp de cateva minute, cu ochii inchisi. Din aceasta pozitie, ne putem imagina cum plutim pe un nor, fiind inconjurati de ingeri si/sau arhangheli. Acestia ne ofera protectia si iubirea lor, curatand orice energie negativa din jurul aurei noastre. Uneori pot folosi anumite lumini sau fulgere colorate spre a indeparta toxinele mental-emotionale.

Urmarind cum aceste culori stralucitoare ne inconjoara corpul sau anumite parti din corp, le inspiram energia vindecatoare si ne relaxam complet, stiind ca ne aflam sub indrumarea divina. Apoi, cand simtim sau vedem ca de vindecare s-a terminat, ori cand ne trezim dintr-un somn scurt, dar odihnitor, putem vedea ce se ascunde in spatele semnelor divine primite. Orice culoare pe care am vizualizat-o in aceasta stare are o semnificatie aparte si se refera la un anumit aspect din viata noastra care trebuie echilibrat.

Semnificatia culorilor divine

Foto: By Nikki Zalewski /Shutterstock

Daca in timpul somnului, in timpul unei vizualizari sau in mod repetat de-a lungul zilei vedem:

  • Alb, reprezinta un indemn de a ne deschide mai mult catre ajutorul si iubirea ingerilor pazitori, sau a persoanelor dragi din viata noastra.
  • Verde deschis, reprezinta indemnul de a fi sinceri in legatura cu adevaratele noastre trairi. Este important sa ne depasim teama sau sentimentul de vinovatie, spre a ne exprima autentic.
  • Verde inchis, indica nevoia de a ne relaxa, de a ne odihni mai bine, de a ne detoxifia corpul de alimentele procesate si mintea de influentele daunatoare.
  • Violet, indica nevoia noastra de a fi ascultati cu inima deschisa si fara prejudecati.
  • Purpuriu, reprezinta indemnul de a petrece mai mult timp de una singura, departe de tumultul orasului si de prezenta celorlalti oameni. Poate fi vorba de rugaciuni, de intrarea intr-o stare de meditatie sau de plimbarile prin zone linistite dintr-un parc.
  • Turcoaz, ingerii ne indica sa apelam la ajutorul celorlalti si sa nu luam asupra noastra mai mult decat putem duce.
  • Albastru deschis (bleu), reprezinta nevoia de a ne exprima creativ, prin proiecte artistice, prin inscrierea la un curs de arta sau prin infrumusetarea mediului nostru de viata.
  • Albastru inchis, reprezinta un indemn de a avea incredere in deciziile si capacitatile intuitive proprii.
  • Galben, indica nevoia de a ne schimba in bine situatia scolara sau profesionala. Ceva nu ne face bine in actualul mediu de lucru si trebuie schimbat sau imbunatatit.
  • Rosu, reprezinta indemnul de a ne lasa grijile, frustrarile si supararea in grija ingerilor, spre a ne feri sufletul si trupul de efectele lor devastatoare.
  • Portocaliu, indica nevoia de a face anumite schimbari in locuinta, spre a-i amplifica confortul si puterea vindecatoare.
  • Mai multe culori in acelasi timp, vom face apel la semnificatia culorilor individuale spre a rezolva nevoi sau carente multiple.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri