Ingerii pazitori si Arhanghelii sunt mijlocitori divini intre om si Dumnezeu. Ei au fost creati din iubirea lui Dumnezeu pentru umanitate si au capacitatea de a ne ghida cu rabdare si nesfarsita intelegere pentru indeplinirea misiunii noastre in viata. Orice persoana are capacitatea de a primi mesaje de la ingeri si Arhangheli, atata timp cat isi deschide inima (si ochii) catre ghidarea lor divina.

Metode de a primi mesaje de la ingeri si arhangheli

Mesajele din lumea ingerilor pot fi primite de noi in mai multe feluri, inclusiv sub forma unor culori care ne atrag atentia in mod repetat, sau sub forma viziunilor luminos-colorate. Daca inainte de a vedea respectiva/respectivele culori, am adresat o rugaminte divina, atunci cu siguranta raspunsul dorit se poate afla descoperind semnificatia culorii sau culorilor vazute.

Foto@Sxc.hu

Fiecare om are cel putin doi ingeri pazitori, conform expertei in angelologie, Doreen Virtue. Anumite persoane insa, mai ales cele pentru care familia sau prietenii s-au rugat in acest sens, pot fi inconjurate de mai multi ingeri pazitori. Acestia pot fi chemati in ajutor ori de cate ori avem nevoie de o indrumare, de un gand senin sau de taria pentru a face un anumit pas.

Putem sa le scriem ingerilor nostri pazitori o scrisoare, sa facem o rugaciune sau pur si simplu sa ne gandim la prezenta lor iubitoare in jurul nostru. In plus, le putem adresa rugamintea noastra seara, inainte de culcare, urmand ca indrumarea lor angelica sa ne soseasca in somn, prin intermediul unor vise pline de optimism si culoare.

O metoda la indemana pentru a ne contacta ingerii pazitori sau arhanghelii, mai ales daca suntem la primele incercari, este vizualizarea. Pentru aceasta, trebuie sa ne intindem in pat si sa stam linistiti timp de cateva minute, cu ochii inchisi. Din aceasta pozitie, ne putem imagina cum plutim pe un nor, fiind inconjurati de ingeri si/sau arhangheli. Acestia ne ofera protectia si iubirea lor, curatand orice energie negativa din jurul aurei noastre. Uneori pot folosi anumite lumini sau fulgere colorate spre a indeparta toxinele mental-emotionale.

Foto@Shutterstock.com

Urmarind cum aceste culori stralucitoare ne inconjoara corpul sau anumite parti din corp, le inspiram energia vindecatoare si ne relaxam complet, stiind ca ne aflam sub indrumarea divina. Apoi, cand simtim sau vedem ca <sedinta> de vindecare s-a terminat, ori cand ne trezim dintr-un somn scurt, dar odihnitor, putem vedea ce se ascunde in spatele semnelor divine primite. Orice culoare pe care am vizualizat-o in aceasta stare are o semnificatie aparte si se refera la un anumit aspect din viata noastra care trebuie echilibrat.


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Mesaje din lumea ingerilor si semnificatia culorilor divine.