23 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 254 share-uri

Nu doresti sa simti durere, e normal, dar nu exista alta cale de scapare decat sa te abandonezi in ea, sa o infrunti si astfel te vei elibera.

Cand durerea prezenta este adanca, probabil ca vei incerca sa fugi si mai tare de ea, insa facand acest lucru, nu faci altceva decat sa o ingropi din nou, sa o transformi in starea ta interioara, si astfel sa o manifesti in experientele pe care le traiesti.

Nu doresti sa simti durere, e normal, dar nu exista alta cale de scapare decat sa te abandonezi in ea, sa o infrunti si astfel te vei elibera. Nu te opune durerii si ai sa vezi cum suferinta se transforma intr-o pace profunda. Aceasta durere pe care ai creat-o dintr-un loc inconstient, din identificarea cu tiparele mintii, trebuie sa plece si sa te purifice.

Asadar te eliberezi de ranile trecutului, infruntand tot ceea ce simti, lasand durerea sa se exprime trecand prin ea. In acelasi timp, incetezi sa mai creezi suferinta in viata ta, si in viata altora, ramanand tot mai mult in prezent, si lasand trecutul sa moara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Renuntand la el. Tu nu esti trecutul tau. Tot ceea ce crezi ca te defineste din trecutul tau, au fost doar situatii de viata care sa releve ceea ce esti cu adevarat. Fara el, si mai mult decat atat, renuntand la povestea trecutului tau, la victimizare, te intorci spre pace, spre iubire, spre bucurie. Aceasta este calea.

Nimic nu se va schimba in viata ta, pana cand nu te vei abadona acestor sentimente. Insa aminteste-ti sa nu cataloghezi nimic mental. Ci doar sa observi, sa lasi sa fie, sa lasi sa se exprime. Ramai constient de tot ceea ce se intampla, insa nu urma aceste sentimente. Nu te atasa de ele. Astfel aduci lumina si purificare la nivelul fiintei tale.

Vreau sa iti propun doua exercitii pe care sa le practici in perioada urmatoarea pentru a te elibera de tot ce este ascuns in interiorul tau si care acopera adevarata ta natura, adevarata ta fiinta.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Dialogul inimii:

Asaza-te intr-un loc confortabil intr-un moment in care nu esti presat de timp. Inchide ochii si concentreaza-ti atentia in mijlocul pieptului acolo unde se afla inima ta. Constientiza-ti inima ca pe un spatiu, prin care intra si ies sentimentele. Nu incerca sa asculti bataile inimii, ci doar devino constient de acest loc.

Simte cum respiratia ta, intra si iese in acest spatiu. Vizualizeaza o lumina alba care intra in centrul pieptului tau si roaga-ti inima sa iti vorbeasca. Continua sa respiri in acest spatiu. In urmatoarele 10-15 minute, lasa ca tot ce se afla in inima ta , sa se exprime. Indiferent ce ea iti aduce, doar ramai atent, si observa tot ceea ce iese la suprafata. Poti fi sentimente placute, sau neplacute, amintiri uitate, pot sa iti creeze chiar un sentiment de disconfort in corp. Ramai acolo, si lasa totul sa se exprime fara sa judeci. Daca simti sa plangi, sa suspini, fa-o, daca simti placere sau suparare, da voie ca totul sa vina la suprafata. Inima ta se exprima pe sine iar efectul este cat se poate de benefic. Ea va incepe sa elibereze tot ceea ce a stat ascuns pana acum. Ramai constienta asupra spatiului inimii, si asupra faptului ca toate aceste senzatii, indiferent daca sunt neplacute, vor trece. Acum te eliberezi de ele. Observa tot ceea ce apare, fara a pune vreo eticheta, in timp ce ramai constient de spatiul inimii. Ramai acolo, pana cand simti ca te eliberezi usor de stramtoarea din jurul inimii tale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri