23 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 254 share-uri

Nu doresti sa simti durere, e normal, dar nu exista alta cale de scapare decat sa te abandonezi in ea, sa o infrunti si astfel te vei elibera.

In momentul de ‘’acum’’ constiinta ta extinde, cine esti cu adevarat se releva. Cand desfasori o activitate zilnica, atunci cand te intalnesti cu o persoana, incepe sa iti concentrezi atentia pe fiecare moment, complet. Fii total prezent acolo. Observa ce te inconjoara, observa senzatiile din corpul tau, dintr-un loc neutru, ca si cum te-ai afla deasupra ta si ai privi o scena de teatru. In acest moment, problemele mintii dispar, orice iluzie de suferinta dispare, si incepi sa vezi ca in acest moment totul este in regula. In acest moment, fiinta ta expanda. In acest moment, iubirea rasare. Din acest loc linistit nu poti crea decat mai multa liniste. Din acest loc al iubirii, nu poti crea decat mai multa iubire. Acorda atentie reactiilor tale, comportamentelor tale, gandurilor, emotiilor, fricilor si dorintelor asa cum sunt ele in prezent. Cu cat ramai martor al acestora, cu atat ele se dizolva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Indiferent unde te afli in fiecare clipa, pastreaza-ti o parte din atentia ta, asupra corpului tau. Ca si cum in acelasi timp esti constient de tot ce se intampla in afara dar si de corpul tau interior. Simte senzatiile, energia care iti traverseaza fiecare celula. Practica acest lucru , in fiecare activitate pe care o intreprinzi. In acest mod ramai conectat cu sursa ta interioara, cu acea liniste pe care nu o poti pierde niciodata, cu aceea iubire care locuieste in tine.

Atunci cand te saruti cu un iubit sau iubita, devino constient/a de modul in care buzele voastre se ating, de modul in care respirati, de fiecare atingere.

Atunci cand te speli pe maini, fii atent/a la modul in care curge apa, la modul cum miroase sapunul, cum se simt palmele tale . Atunci cand lucrezi, devino constient de tot ce se intampla atata in afara ta cat si inauntrul tau.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Iti propun urmatorul exercitiu:

Indreapta-ti chiar acum atentia asupra corpului tau. Devino constienta de mainile, tale, picioarele tale, toate partile corpului. Simti cum e viu? Simti cum fiecare celula este strabatuta de vibratii fine de energie? Nu te gandi. Doar simte. Poti sa observi cum aceasta energie strabate simultan toate partile corpului tau? Ramai cateva momente atent la aceste senzatii. Astfel iti retragi atentia de la mine, si simti linistea fiintei tale. Tu este aceasta liniste, tu esti aceasta pace si o poti accesa clipa de clipa, ramanand in legatura cu corpul tau interior. Practica acest simplu joc si vezi ce se intampla.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri