23 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 254 share-uri

Nu doresti sa simti durere, e normal, dar nu exista alta cale de scapare decat sa te abandonezi in ea, sa o infrunti si astfel te vei elibera.

Practica acest exercitiu, timp de cateva saptamani si ai sa vezi cum lucrurile se schimba pentru tine. Aceasta deschidere va da voie, iubirii si luminii sa curga. Pe masura ce te eliberezi de ceea ce ai vrut sa eviti, spatiul se umple cu bucurie, lumina si iubire si astfel intreaga manifestare fizica in viata se transforma, lasand loc bucuriei, si iubirii, si pacii sa se exprime.

Un alt exercitiu simplu pe care ti-l propun pentru a-l insoti pe acesta il vom numi:

Razi si plangi

In fiecare seara inainte de culcare, razi sau plangi fara motiv. Efectul este uimitor, vei simti cum constiinta iti este purificata si te eliberezi de conditionari si amintirile care te tin blocat/a. Stai 30 minute in fiecare seara si razi sau plangi fara motiv. La inceput va parea destul de artificial si fortat dar pe masura ce incepi rasul sau plansul, te va purta cu el. Este un exercitiu extrem de frumos. Te vei duce la culcare simtindu-te usor de la ras, sau eliberat de la plans, sau un mix intre cele doua.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Aceste exercitii au ca scop sa te elibereze de acele impresii mentale si sa iti permita sa abandonezi interpretarile pe care le-ai dat, si care astazi umbresc, bucuria, fericirea si iubirea care este adevarata ta fiinta.

Si pentru ca esti astazi aici si acum si citesti acest articol, am pentru tine un set de resurse special care sa te conduca si mai aproape de iubirea, pacea si siguranta interioara pe care le cauti. Poti sa ai acces la el doar astazi, asa ca da click chiar acum AICI.

Fii binecuvantat suflet drag!

Cu iubire
Cristina Miculete

Autor, trainer si coach spiritual
www.artafeminina.ro

Foto homepage: Depositphotos

Foto interior: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri