Kudika lanseaza cardul Prestige, card de reduceri exclusiviste pentru femeile din Bucuresti.

Detinatoarele cardului Prestige pot face economii la saloane de infrumusetare, sali de fitness, restaurante, cafenele, vacante, shopping si multe altele. In plus, beneficiaza de cadouri precum pensat gratuit, sedinte de remodelare, pahare de vin, servicii medicale si stomatologice etc. atunci cand utilizeaza cardul Prestige pentru prima data, la anumiti parteneri.

Peste 80 de parteneri au ales sa ofere reduceri si cadouri prin cardul Prestige. Mai mult, saptamanal sunt adaugate oferte si parteneri noi. „Prin cardul Prestige, ne dorim ca femeile din Bucuresti sa economiseasca minim 99 lei pe luna, achizitionand produsele si serviciile favorite cu discount in fiecare zi”, declara Andra Micu, Business Development Manager, Internet Corp.

De exemplu, bucurestencele pot beneficia de 70% reducere la serviciile salonului Glamour Victoriei, 25% reducere la cartile editurii Nemira, 30% reducere la Gloria Jean’s Coffees, 15% reducere in magazinele Oxette, 50% reducere la Perfect Body etc. Ofertele sunt supuse unor termeni si conditii prezentate in paginile partenerilor de pe prestige.kudika.ro.

Avantajele cardului Prestige vor fi resimtite atunci cand achizitionezi servicii sau produse. Intre acestea, se vor inscrie saloane de infrumusetare, sali de fitness, restaurante, cluburi, pub-uri, centre medicale, agentii de turism si, bineinteles, magazine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Cardul Prestige by Kudika.ro este disponibil la pretul de 99 lei si poate fi comandat online pe prestige.kudika.ro.

De exemplu, pentru cititoarele Garbo.ro recomandam, din Sectiunea Sanatate, 30% reducere la detartraj, periaj si air-flow, prin intermediul cardului Prestige la Clinica Stomatologica Velvet Dental.

Sau produsele Bio-Cosmetics, pe care le puteti achizitiona cu o reducere de 30%, tot prin intermediul Cardului Prestige.

Teatrul Evreiesc de Stat ofera de asemenea, o reducere de 31,25% pentru detinatoarele Cardului Prestige.

Despre Internet Corp

Internet Corp este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de online din Romania. Lansat in 2005 ca publisher online(Kudika.ro, Wall-Street.ro, 9am.ro, Garbo.ro, Envy.ro, Yuppy.ro, Urbo.ro), Internet Corp si-a diversificat brandurile, incluzand in prezent si Kuponiada.ro (site de reduceri colective), Cashout.ro (platforma tip cashback) si Kidz.ro (magazin online cu produse pentru copii).

Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri