4 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 39 share-uri

La inceput de an ne facem o multime de proiectii, de planuri pentru ce va sa vina. Speram intr-un an mai bun! Uram celor dragi un an mai bun, plin de miracole si impliniri. Dar este oare de ajuns?

Pasul 4: Subdivide in mai multe unitati ceea ce iti doresti

Defineste cu claritate fazele care te vor purta catre succes. Scrie ceea ce iti doresti cu exactitate, folosind termeni foarte clari si referindu-te la valori concrete: in cat timp trebuie sa atingi anumite obiective si cat sau ce, vei obtine.

La fiecare faza, creaza obiective specifice. Acestea sunt mici puncte care te vor purta incet, incet, mai aproape de visul tau.

Pasul 5: Analizeaza resursele de care dispui

Insira cu sinceritate, punctele tale forte, puncte forte pe care te poti baza. Si de asemenea, noteaza slabiciunile si incertitudinile tale.

Este normal sa avem puncte forte si puncte mai putin productive, dar e important sa le costientizam, pentru ca trebuie sa stim care este situatia generala. Aceasta lista te va ajuta sa stabilesti de ce fel de ajutor ai nevoie, din partea cui si in ce privinta. De fapt, spune Robecchi, succesul deriva dintr-un joc de echipa, iar tu trebuie sa organizezi aceasta echipa pentru a-ti indeplini visurile anului 2013.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Deci, este foarte important sa cunosti resursele de care dispui in acest moment dar si ce iti lipseste si ce fel de ajutor ai nevoie si cum poti organiza cel mai bine, aceste resurse.

Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri