4 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 39 share-uri

La inceput de an ne facem o multime de proiectii, de planuri pentru ce va sa vina. Speram intr-un an mai bun! Uram celor dragi un an mai bun, plin de miracole si impliniri. Dar este oare de ajuns?

Pasul 2: Priveste in viitor

Cum vrei sa fie urmatorii tai 5 ani, gratie succesului pe care il vei atinge in anul 2013? Nu privi doar la viitorul apropiat, care inseamna cateva saptamani sau cateva luni.

Gandeste-te ca ceea ce se va intampla in urmatorii ani va fi o consecinta a alegerilor tale din acest an. Unde vei vrea sa fii in cinci ani? Cu cine vrei sa fii? Si ce veti face impreuna? Care este obiectivul vostru comun? Cultiva aceasta viziune si, de asemenea este foarte important daca vei scrie toate acestea, adaugand detalii, emotie. Astfel, aceasta viziune va deveni semnificativa pentru tine.

Pasul 3: Sintetizeaza intr-o singura fraza ceea ce iti doresti in anul 2013

Foloseste cel mult 10-15 cuvinte care sa arate in ce mod te vei simti excelent si din ce motiv. Aceasta fraza o poti scrie apoi pe biletele pe care le vei aseza in portofel sau in buzunare, pe oglinda, pe dulap, pe ecranul computerului sau pe bordul masinii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

E foarte important sa iti repeti mereu acest obiectiv, de aceea este nvoie de o fraza care sa rezume dorinta ta de succes in anul 2013.

Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri