10 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 31 share-uri

Uneori, visele ne spun adevarul gol-golut despre ceea ce ni se intampla in realitate la nivel emotional. Iata care este simbolistica ce se ascunde in spatele celor mai frecvente vise ale femeilor.

Uneori, visele ne spun adevarul gol-golut despre ceea ce ni se intampla in realitate la nivel emotional. Uneori, prin intermediul viselor, subconstientul ne transmite un strigat de ajutor, mesaje clare ca sufletul si emotiile noastre au nevoie de vindecare. Tinand cont de faptul ca subconstientul ne poate dezvalui intreg adevarul psihologic despre noi, iata care este simbolistica psihologica ce se ascunde in spatele celor mai frecvente vise ale femeilor.

Cele mai frecvente vise ale femeilor si semnificatia lor psihologica

Vis: In somn, visezi ca pici in gol.

Acesta este un vis extrem de obisnuit. Multe dintre noi visam ca picam in gol, iar inainte de a atinge pamantul ne trezim si observam ca suntem de fapt in propriul pat, la loc sigur. Simbolistica ascunsa de acest vis demonstreaza ca in viata reala ne temem sa nu ne pierdem controlul asupra emotiilor sau chiar sa nu fim abandonate de o persoana draga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Image © Shutterstock - 4039069

Vis: In somn, visezi ca iti pica un dinte.

La fel cum se intampla in cazul unui vis in care pici in gol, si aici este vorba despre starea ta psihologica. Daca ai un vis precum acesta, inseamna ca te simti neputincioasa in anumite capitole din viata ta si ti-e teama sa nu iti pierzi controlul. Caderea unui dinte in vis mai poate simboliza si frica de a fi complet sincer cu ceilalti, de a spune adevarul ‘verde in fata’ sau un respect de sine scazut.

Vis: In somn, visezi ca esti urmarita de cineva.

Daca in vis alergi sau esti urmarita de o persoana sau mai multe, acest lucru poate fi interpretat astfel: in viata reala incerci sa scapi de unele probleme, de niste lucruri ce iti afecteaza negativ starea psihologica si emotionala. La fel, exista mari sanse sa fugi chiar de o oportunitate.

Vis: In somn, atunci cand incerci sa fugi de cineva/ceva, corpul iti este paralizat.

Care este simbolistica din spatele acestui vis? Cand in somn nu poti fugi de cineva sau ceva pentru ca te simti paralizata, in viata reala te confrunti cu un blocaj psihologic, simti ca nu poti inainta, ca stai pe loc. La fel, este posibil sa te confrunti cu un obstacol ce sta in calea succesului tau, un obstacol de care nu poti sa treci cu prea mare usurinta.

Vis: Zbori in somn.

Se crede ca simbolistica din spatele acestui tip de vis este de fapt nevoia, dorinta de a-ti exprima creativitatea, de a iesi din tipare, de a te rupe de norme si de a le demonstra celorlalti cu sinceritate cine esti cu adevarat.

Image © Sxc.hu

Vis: In somn, te scufunzi in apa.

Cand visezi ca te scufunzi in apa inseamna ca in viata reala te simti coplesit de probleme si te afunzi intr-o stare psihologica negativa. Ai imediat nevoie de o schimbare majora pentru ca esti pe punctul de a ceda.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri