4 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 39 share-uri

La inceput de an ne facem o multime de proiectii, de planuri pentru ce va sa vina. Speram intr-un an mai bun! Uram celor dragi un an mai bun, plin de miracole si impliniri. Dar este oare de ajuns?

Pasul 6: Inventeaza o strategie

Este o faza delicate, dar desigur, esentiala. O strategie este importanta pentru a sti ce trebuie sa faci si cand sa faci aceste lucruri.

Strategia iti spune cum sa te folosesti de resurse, pentru cat timp si pana in ce punct, ca sa obtii un anume rezultat.

Planul tau scris trebuie sa indice etapele si actiunile pe care le vei aborda intr-o anume etapa, in cadrul unei viziuni generale armonioase care reprezinta viziunea ta pentru acest an. Trebuie sa vizualizezi obiectivul tau si micii pasi pe care ii vei face spre indeplinira sa, cu fiecare zi care trece.

Foto: Shutterstock

Pasul 7: Definirea investitiilor

Pentru ca ideile si bunele intentii nu ajung. Uneori e nevoie si de finante pentru a-ti indeplini scopul.
Mario Robecchi ne atentioneaza sa nu ne grabim sa judecam aceasta afirmatie. Nu ar trebui sa ne gandim la banii pe care ii avem in acest moment.

"Orice mare afacere se naste fara bani", spune Robecchi. Si, pana la urma toti ne nastem fara bani. Asadar, nu te concentra la a avea bani si a face acele lucruri pe care ti le permite portofelul. Caci nu acesta este abordarea justa pentru un an de succes.

Ceea ce este important este sa retii ca banii ii ai atunci cand de fapt ai un proiect de valoare. Defineste costurile, la ce vor servi aceste costuri, cat castigi, proiecteaza utilizarea banilor in mod practic, pentru a obtine rezultatele la care tii.

Trebuie sa prezinti celorlalti valoarea ta, iar faptul de a avea valoare iti va aduce si bani.

Pasul 8: Perfectionarea…

Acum, ca ai o viziune de ansamblu pentru “Operatiunea Succesul in anul 2013” sau orice alt nume ai dat tu proiectului tau, este timpul chiar sa… incepi!

Odata ce ai un tablou general al situatiei, trebuie sa incepi sa pui in aplicare planul tau. Si, pe masura ce inaintezi, vei putea perfectiona planul initial. E normal. Important este sa iti pastrezi concentrarea si serenitatea si de asemenea, motivatia pentru atingerea obiectivului tau.

Mario Robecchi ne asigura ca aplicand acesti opt pasi simpli, 2013 va fi cu adevarat un an plin de satisfactii, succes si prosperitate.

Sa aveti un 2013 asa cum va doriti!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri