10 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 31 share-uri

Uneori, visele ne spun adevarul gol-golut despre ceea ce ni se intampla in realitate la nivel emotional. Iata care este simbolistica ce se ascunde in spatele celor mai frecvente vise ale femeilor.

Vis: In somn, te vezi dezbracata intr-un spatiu public.

Orice persoana considera acest vis a fi un cosmar. Ne temem cu totii sa fim expusi in public pentru ca stim ca suntem imperfecti si, inevitabil, la un moment dat in viata vom gresi - fata de noi sau fata de ceilalti. Daca visam ca suntem dezbracati intr-un spatiu public inseamna ca ne temem ca cineva din viata noastra sa nu afle care ne este adevaratul caracter, inseamna ca am mintit pe cineva si subconstientul ne spune ca acea minciuna va fi descoperita.

Image © Sxc.hu

Vis: In somn, esti inchis sau ingropat.

Nu este deloc greu sa ghicesti care este semnificatia acestui vis. Daca in somn te simti prinsa, legata, acelasi lucru ti se intampla si in realitate, insa la nivel metaforic. Circumstantele sau situatiile in care viata te pune nu iti dau voie sa te exteriorizezi, te incarca cu energii negative, te blocheaza psihologic - pierderea locului de munca, o datorie financiara, o relatie care nu merge deloc bine. Acest tip de vis iti comunica faptul ca trebuie sa infrunti realitatea asa cum este ea si sa faci pasi marunti spre schimbare, sa te eliberezi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Foto front si main © Shutterstock - 4773955

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri