Traditii si superstitii de Revelion si Anul Nou: Afla ce iti aduce Dragoste, Noroc si Prosperitate in noul an!

Descopera cateva dintre cele mai interesante traditii si superstitii legate de Anul Nou si Revelion si cum poti atrage asupra ta norocul, dragostea si prosperitatea in noul an.

Momentul trecerii dintre ani este unul deosebit de important, este momentul in care anul vechi se intalneste cu cel nou, lasandu-i loc celui de al doilea. Deschideti larg usa pentru a lasa anul vechi sa iasa si sa pofteasca in casa cel nou, deschideti larg ferestrele pentru a lasa ca raul si tristetea sa iasa din casa ta, intrand in schimb fericirea si bucuria.

Se spune ca niciun moment al anului nu este mai prielnic bucuriei si manifestarilor zgomotoase decat noaptea dintre ani. Radeti, cantati, jucati, faceti cat mai mult zgomot pentru a tine departe spiritele rele sau a le alunga.

Totodata, este bine ca de Anul Nou sa aveti in casa crengute de vasc pe care puteti agata de anumite elemente simbol precum fereasta, usa sau lustra. Vascul are proprietati purificatoare si benefice, nepermitand dusmaniei si spiritelor malefice sa patrunda in casa in care atarna.

Este totodata un simbol al dragostei, al echilibrului si al bunastarii, un element vegetal sacru investit cu puterea de a proteja. Se spune ca indragostitii care se vor saruta la miezul noptii sub vasc vor avea parte de un an binecuvantat si incarcat de dragoste si armonie. Sarutul simbolizeaza o relatie apropiata intre cei doi, iar lipsa lui o relatie rece si distanta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Totodata, sarutul, fie el si prietenesc, este un gest esential la trecerea dintre ani. Saruta-i pe toti cunoscutii si ureaza-le un an nou fericit din toata inima ori altfel, conform traditiei, te vei confrunta in anul nou cu lipsa de afectiune si iubire. Pe de alta parte, urarile de La Multi Ani si fericire nu trebuie sa lipseasca de pe buzele nimanui. Primele cuvinte pe care le auzi in Anul Nou sunt cuvintele care te vor insoti in intregul an ce vine si pe care le vei mai auzi sau chiar experimenta.

In prima zi a Anului Nou este ideal ca prima persoana care iti intra in casa sa fie un barbat brunet si inalt. Iar daca iti aduce paine (belsug in casa respectiva), carbune (caldura), bani si verdeata (longevitate si prosperitate) atunci in anul nou iti va merge de minune. Daca in schimb prima persoana care iti calca pragul casei este o femeie roscata – atunci anul nu iti va fi atat de norocos. Va trebui sa te zbati si sa muncesti mult pentru fiecare realizare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri