7 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 37 share-uri

Primul pas in viata mea spre descoperirea Iubirii de Sine a fost sinceritatea completa, adica: sa pot sa ma privesc, sa pot sa-mi accept slabiciunile, temerile, fricile, convingerile, nemultumirile, asteptarile, proiectiile, calitatile, modul in care fac ceea ce fac, aprecierile celorlalti. Absolut totul.

Al doilea pas catre Iubirea de Sine a fost Puterea Generozitatii - generozitatea neconditionata.

Atunci cand am putut sa daruiesc fara sa ma uit daca primesc ceva in schimb, sa daruiesc poate un zambet, sa daruiesc poate timpul, atentia mea sau sa daruiesc de multe ori accesul gratuit la multe dintre programele pe care le fac. Sa daruiesc. Sa Fiu. Sa ma daruiesc pe Mine. Cand am putut face acest lucru, intreaga mea viata s-a schimbat si atunci am inteles ce e iubirea adevarata, ce e dragostea nelimitata, dragostea nesfarsita. Atunci am putut face trecerea de la acea iubire egotica (o iubire care avea si ea rolul ei, dar avea atasate de ea multe lucruri care ma conduceau la durere, la nesinceritate si la neautenticitate).

Si apoi am inteles ca atunci cand pui iubirii conditii, atunci nu mai e iubire, atunci e altceva: e atasament, e dorinta, e asteptare, e altceva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Dar am putut sa descopar iubirea - Iubirea de Sine - prin sinceritate, prin generozitate, prin a ramane ferma si demna inimii mele, prin a putea sa ma uit la mine, la reactiile mele, sa ajung in societate, sa ajung in alte medii, sa ma observ si sa inteleg ca e ok sa fiu exact asa cum sunt si ca imi fac rolul perfect potrivit exact acolo unde sunt si facand exact ceea ce fac. Am descoperit iubirea de sine cand am simtit cum isi face Dumnezeu lucrarea prin mine intr-un mod perfect de fiecare data.

Iubirea de Sine e profunda. Iubirea de Sine se descopera fiind constienta in propria ta Viata.

Eu pot vorbi enorm acum despre Iubirea pe care am descoperit-o eu, de Iubirea de Sine asa cum o vad eu in viziunea mea, asa cum o simt eu, asa cum o traiesc eu. Dar, am invatat ca tot ceea ce spun poate fi valabil doar pentru mine sau doar pentru momentul de acum. Eu te invit sa te privesti, te invit sa te uiti in oglinda, sa incerci sa vezi nevazutul, sa admiri si sa iubesti nevazutul, te invit la o calatorie a ta cu tine, de regasire, de desavarsire si de sinceritate.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Foto: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri