7 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 37 share-uri

Primul pas in viata mea spre descoperirea Iubirii de Sine a fost sinceritatea completa, adica: sa pot sa ma privesc, sa pot sa-mi accept slabiciunile, temerile, fricile, convingerile, nemultumirile, asteptarile, proiectiile, calitatile, modul in care fac ceea ce fac, aprecierile celorlalti. Absolut totul.

Tania Tita - initiator al programului de dezvoltare personala si spirituala
pentru femei: www.GhidulTuturorFemeilor.ro

Drumul femeii spre iubire de Sine

Eu asta simt ca e adevarata Iubire de Sine: in momentul in care descoperi ca dincolo de ceea ce vezi tu zilnic in oglinda, este o forta care te ghideaza de acolo, dinauntrul inimii tale. Iar cand descoperi aceasta forta si iti descoperi iubirea fata de ea, intelegi ca e alaturi de tine si ca te sustine, intreaga viata ti se transforma cu adevarat.

Primul pas in viata mea spre descoperirea Iubirii de Sine a fost sinceritatea completa, adica: sa pot sa ma privesc, sa pot sa-mi accept slabiciunile, temerile, fricile, convingerile, nemultumirile, asteptarile, proiectiile, calitatile, modul in care fac ceea ce fac, aprecierile celorlalti. Absolut totul. Sa ma uit la Tania, la manifestarea mea, sa ma uit la modul in care isi traieste Tania viata si sa fiu complet sincera cu mine. In momentul in care am putut fi complet sincera, atunci am putut sa ma vad, am putut sa inteleg care este calea mea: de ce fac lucrurile pe care le fac? De ce le fac in modul în care le fac?... iar in clipa in care am descoperit aceste lucruri si am facut pace cu ele, le-am acceptat si-am inteles profunzimile lor, vazand esenta din spatele lor, atunci am putut sa realizez ca sinceritatea completa este lucrul care ne leaga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Este lucrul care ne uneste pe noi doua, care trece dincolo de separarile umane si ne apropie, ne lasa vulnerabili. Insa, este o vulnerabilitate divina, o vulnerabilitate in care intelegi ca acolo ai cea mai mare putere, pentru ca stii Cine Esti, pentru ca Stii Cine e cel de langa tine, si ramai complet sincera cu trairile tale, cu reactiile tale, cu perceptiile fata de el, si poti sa spui intotdeauna lucrurile exact asa cum sunt, fara sa recurgi la scheme, fara sa recurgi la masti, fara sa recurgi la alte intentii ascunse.

Si ei bine, asa ajungi la Iubire de Sine, asa ajungi sa descoperi Cine Esti cu Adevarat: ramanand complet sincera de la Nivelul Inimii Tale. Sa-ti dai seama ca totul e ok, si sa renunti la a mai avea nevoie de atata aprecieri, de a mai avea atata nevoie de a avea dreptate, sa renunti de a mai trai la acest nivel egotic, acest nivel orgolios, acest nivel care te separa de ceilalti, care te tine in suferinta si in tristete.

Fii ceea ce esti tu, fara sa vrei sa fii altcineva, pentru ca oricum esti Totul. Fii ceea ce esti Tu, traieste ceea ce simti sa traiesti si da mai departe trairea ta autentica, pentru ca asa se transforma lumea, asa se petrece trezirea constiintei umane.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri