12:12, 6 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 2356 share-uri

Negativul exista doar in locurile unde exista slabiciuni. Fortele negative vin acolo unde exista elemente negative. Tot ce se aseamana, se aduna. Negativul cheama negativ, iar pozitivul atrage pozitiv.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.catalin-manea.com
www.totuldinintreg.com

Citeste si:
Psihologia culorilor: Proprietățile psihologice ale celor 11 culori...
Psihologia culorilor:...

Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

Citeste si:
Șase metode simple pentru a stimula sistemul imunitar al copiilor...
Șase metode simple pentru a...

Eliberarea de fortele negative

In existenta noastra, in jurul nostru, exista diferite energii care ne influenteaza neincetat parcursul vietii. Tot ceea ce este in rezonanta cu noi, patrunde in realitatea noastra pentru a ne re-crea lumea in care traim. Schimbarile se petrec de la o clipa la alta, chiar daca la un nivel foarte subtil, de multe ori imposibil de perceput pentru mintea noastra constienta.

Cu siguranta am auzit cu totii de forte negative, care actioneaza malefic asupra noastra. Ele exista, insa nu sub forma in care pot crea cu adevarat panica. Aceste forte reprezinta un focar prin care energia pozitiva este contrabalansata, tocmai pentru crearea echilibrului relativ. Aceste forte nu sunt altceva decat elemente prin care viata ne arata ca suntem in permanenta atrasi de pozitiv.

Tocmai acesta este rolul negativului: sa ne arate ce inseamna pozitivul. Cand experimentam negativul, instinctul nostru nativ fabrica o tendinta de a reveni catre pozitiv, din simplul motiv ca pozitivul este Casa noastra. Cand experimentam pozitivul, instinctul nostru fabrica o tendinta de a ramane la pozitiv, deoarece pozitivul este Casa noastra. Deci, calatoria noastra pe aceste meleaguri poate fi definita prin acest drum de cautare permanenta si de experimentare a Casei noastre.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri