7 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 37 share-uri

Primul pas in viata mea spre descoperirea Iubirii de Sine a fost sinceritatea completa, adica: sa pot sa ma privesc, sa pot sa-mi accept slabiciunile, temerile, fricile, convingerile, nemultumirile, asteptarile, proiectiile, calitatile, modul in care fac ceea ce fac, aprecierile celorlalti. Absolut totul.

Pentru ca in momentul in care poti face acest lucru, atunci descoperi singura ce inseamna Iubirea de Sine, cum se traieste ea, cum se simte ea, ce transformari iti aduce in corpul tau, in viata ta, in relatiile tale cu ceilalti, in modul in care iti traiesti viata. Se petrec niste lucruri extraordinare, dar lucrurile astea doar se simt.

Eu una te pot invita doar la sinceritate completa, la generozitate neconditionata, te pot invita sa iti traiesti viata de la nivelul inimii, sa traiesti un pic mai prezent, un pic mai constient, un pic mai responsabil. Si bucura-te de calatorie. Bucura-te din plin de tot ceea ce traiesti, pentru ca vei ajunge la un moment dat in care iti vei da seama ca viata ta se petrece doar in Aici si in Acum.

Degeaba alergi de dimineata pana seara, degeaba iti doresti o multime de lucruri, daca uiti sa te bucuri de tine, de fiecare lucru care se petrece in viata ta, de fiecare simtire, de fiecare traire, de fiecare om. Da-ti acest drept. Ofera-ti dreptul sa te bucuri de viata ta in Acum si in Aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Pentru ca facand acest lucru nu vei descoperi doar Iubirea de Sine, nu doar libertate, nu doar autenticitate, dar vei descoperi compasiunea si bucuria adevarata, o bucurie durabila, o bucurie care vine din tine. Vei descoperi o abundenta ce nu se refera la abundenta materiala (deşi ea vine automat in viata, pentru ca este o consecinta a trairii tale interioare), dar vei descoperi o abundenta de "de toate".

Dar, mai mult decat atat, vei dobandi puritate. Pentru mine una, puritatea sufletului meu, puritatea vietii mele e cea care imi da cea mai mare claritate, cea mai mare forta interioara, cea mai mare intelepciune. In momentul in care simt ca mi-am pierdut puritatea, mi-am pierdut Iubirea de Sine. Inseamna ca am plecat putin de Acasa. Si asta e busola mea: Puritatea inimii mele e busola vietii mele.

Cand descoperi Iubirea de Sine, il descoperi pe Dumnezeu in tine.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Asadar, te invit, asa cum spuneam mai devreme, la a-ti incepe propria ta calatorie de regasire. Si fa-o asa cum simti tu, in ritmul si in modul tau. Si bucura-ti sufletul in fiecare zi. Bucura-ti inima.

Sa fii binecuvantata!

Te astept cu drag alaturi de mine si de inca 21 de femei minunate, in programul online “Reinventare Feminina”.

Ocupa-ti locul gratuit aici: http://ghidultuturorfemeilor.ro/reinventare-feminina/

Cu dragoste,
Tania Tita!

Foto homepage: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri