Ne simtim impliniti intr-o relatie si completati in totalitate prin persoana partenerului in momentul in care suntem compatibili si din punct de vedere emotional. Felului nostru emotional de a fi trebuie sa i se suprapuna felul de a fi al partenerului.

Personalitatea contradictorie (Tipul dilematicului – relatie construita pe contradictii si nonconformism) - Fericirea si iubirea te surprind in fiecare zi

Persoanele care se incadreaza in acest tip de personalitate au o structura emotionala contradictorie, sunt firi complicate, iar uneori nu stiu si nu inteleg ceea ce se intampla in sufletul propriei persoane. Iar in al partenerului cu atat mai putin... Si cu toate acestea, surprinzator sau nu, au o perceptie clarvazatoare, lucida, asupra relatiei pe care o desfasoara. Sunt niste fiinte al caror fond interior este construit in jurul paradoxului. Idealiste, nu se simt fericite decat in momentul in care care in relatia lor iau parte si iubirea si imaginatia. Adora sa fie suprinse in fiecare zi. Se lasa modelate instinctiv dupa sufletul celui care-l iubesc, cu toate ca prefera sa se tina cont mai intai de propriile sentimente.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri