30 August 2012 publicat în Lifestyle 23 share-uri

Cel mai important numar care ne influenteaza viata sentimentala si modul de a privi o relatie este Cifra Destinului. Ea ne poate spune ce cautam cu adevarat in viata de cuplu si cu cine suntem compatibili.

Destin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 8

Ca si persoana influentata de cifra 8, iubitorul 2 si protectorul 6 sunt cele mai bune alegeri pe care le poti face in materie de viata sentimentala, in timp ce agresivul si independentul 1 nu va putea sa se inteleaga bine cu tine niciodata intr-o relatie de iubire. La fel, alegeri bune nu sunt nici independentul 5 sau creativul, insa iresponsabilul 3, tu dorindu-ti un partener pe care poti sa il ghidezi (in anumite limite).

Destin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 9

Daca ai ca Cifra a Destinului numarul 9 nu esti o persoana foarte deschisa in materie de iubire. Esti un prieten loial si iubitor, insa nu iti place ca cei apropiati sa iti cunoasca temerile sau cele mai ascunse secrete. Te intelegi bine cu intuitivul 2 si protectorul 6, acestea fiind persoane cu care ai foarte multe lucruri in comun. Evita pe cat posibil pe cei influentati de cifra 5 sau 7. Fata de 1 vei simti o atractie puternica, insa o relatie intre voi doi nu va functiona pe termen lung.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Image main Satya Tiwari /Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri