29 August 2012 publicat în Lifestyle 215 share-uri

Dragostea nu cere perfectiune. Nu presupune ca tu sa indeplinesti asteptarile altora. Dragostea vine din cunoasterea si conectarea cu divinul interior. Si cand aceasta intelegere se proiecteaza in lume, esti inconjurat de dragoste.

Lucrul care sta in calea iubirii pure in relatiile cu oamenii nu este ceea ce crezi tu ca este. Cel mai mare blocaj este sa nu stii ca esti demn de iubit. Toate nivelele de rusine, toate aspectele de insecuritate, si sentimentul ca trebuie sa fim mai mult sau diferiti pentru a fi iubiti, acestea sunt originile nenumaratelor tipare care previn reala intimitate si reala conexiune. Cand presupui la un anumit nivel ca nu esti demn de iubit, asta este ceea ce proiectezi in lume si asta este ceea ce primesti inapoi.

Cand presupui ca esti demn de iubit, datorita aspectului fizic sau personalitatii, exista o parte din tine care stie ca aceste lucruri se pot schimba, iar dincolo de exterior tot te poti simti nedemn de iubit. Dragostea nu cere perfectiune. Nu presupune ca tu sa indeplinesti asteptarile altora. Dragostea vine din cunoasterea si conectarea cu divinul interior. Si cand aceasta intelegere se proiecteaza in lume, esti inconjurat de dragoste.

Daca pana acum experientele iubirii pe care le-ai trait nu au reusit sa te implineasca si sa iti aduca in viata ta ceea ce ai cautat de foarte multa vreme, inseamna ca inca nu ai pasit pe drumul potrivit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui

Daca si in acest moment te intrebi unde e iubirea si de ce ea intarzie sa intre in viata ta, inseamna ca inca mai ai lucruri de descoperit despre tine si despre acel loc de unde izvoraste iubirea.

Daca te simti singur sau singura, fie ca esti intr-o relatie sau nu, fie ca esti inconjurat sau inconjurata de prieteni , inseamna ca tot ceea ce ai incercat pana acum nu functioneaza.

Daca te intrebi de ce iubirea este atat de greu de gasit, probabil ca inca continui sa cauti in locurile nepotrivite.

Foto: Copyright Jose AS Reyes - Shutterstock.com

Pentru ca tu esti IUBIRE.

Sa iti doresti sa iubesti si sa fii iubit este parte din ceea ce inseamna sa fii om. Cu totii cautam iubire si nu orice iubire, acea iubire pura care sa ne inalte si sa ne implineasca, sa ne inspire si sa ne ofere siguranta, sa ne vindece si sa ne umple sufletele de bucurie.

Insa pana acum putini au inteles care este sursa acestei iubiri si cum o pot accesa.

Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

De fapt nu se pune problema ca trebuie sa gasesti iubirea, e momentul sa elimini toate obstacolele care ti-au creat iluzia ca intre tine si iubire exista o distanta enorma.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri