12:08, 30 August 2012 publicat în Lifestyle 413 share-uri

Cel mai important numar care ne influenteaza viata sentimentala si modul de a privi o relatie este Cifra Destinului. Ea ne poate spune ce cautam cu adevarat in viata de cuplu si cu cine suntem compatibili.

Cum se calculeaza Cifra Destinului?

Cel mai puternic numar din diagrama numerologica este Cifra Destinului care se calculeaza prin insumarea cifrelor care formeaza data noastra de nastere si apoi reducerea lor la o singura cifra.

Astfel, daca esti nascuta, de exemplu, pe data de 18 octombrie (luna a zecea) 1970 vei calcula in felul urmator: 1 + 8 + 1 + 0 + 1 + 9 + 7 + 0 = 27; 2 + 7 = 9 (Cifra Destinului).

Citeste si:
Zilele Horticulturii Bucurestene si Hortus FlorShow Romania – tot...
 Zilele Horticulturii...

Destin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 1

Daca esti influentata de Cifra Destinului 1, cei mai compatibili cu tine sunt partenerii 3 si 5, persoane ce pot sa iti inteleaga perfect atitudinea in fata vietii, sa se muleze pe caracterul tau si sa aduca un plus de energie in relatie. Iubitorul 6 poate fi si el un partener de nadejde, el fiind persoana ce se intelege armonios cu orice numar. O relatie cu cineva influentat de Cifra Destinului 1 va fi extrem de pasionala, insa de scurta durata.

Destin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 2

Fiind influentata puternic de Cifra Destinului 2, vei avea o relatie armonioasa cu vizionarul 8 si iubitorul 9. Numarul 4 poate parea, la inceput, o alegere buna, insa in timp te va plictisi, la fel cum o va face si introvertitul 7. Daca iti doresti o relatie plina de aventura, pasionala si iesita din comun, cifra 5 este cea care ti-o poate oferi. Nu te astepta totusi la responsabilitate din partea celui influentat de ea.

Citeste si:
Farmec relansează Apele Micelare Gerovital cu ambalaje moderne, în...
Farmec relansează Apele...

Destin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 3

Pentru tine, cele mai benefice relatii din trecut au fost cu siguranta alaturi de cifra 5 ori 7. Cel influentat de numaul 5 iti hraneste nevoia de aventura si imprevizibil, in timp ce 7 iti ofera o relatie profunda si spirituala, aproape mistica. Pe de alta parte, trebuie sa eviti pe cat posibil sa te legi de cifra 4 chiar daca cel influentat de ea este partenerul perfect. Pur si simplu nu se va crea armonie intre voi. Desi se intelege perfect cu toate numerele, cifra 6 nu este compatibila aproape deloc cu tine.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri