22 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 108 share-uri

O viata fericita ne ajuta sa evoluam pe plan spiritual, sa descoperim persoana adevarata care salasuieste in interiorul nostru si sa imbunatatim relatiile pe care le avem cu cei dragi. Iata care sunt 9 cele mai importante ingrediente pentru o viata fericita in viziunea marelui Picasso:

Al saselea ingredient pentru o viata fericita: DRAGOSTEA

Exprima-ti mereu sentimentele – fata de familie, prietenii apropiati, persoanele dragi si chiar natura – deschis, fara sa te temi, deoarece astfel ai putea pierde frumusetea relatiilor si a lucrurilor ce te inconjoara. Bucuria din tine trebuie sa se reverse asupra anturajului tau, iar barierele personale impuse de trecut sau situatii speciale au nevoie sa fie rupte!

Aminteste-ti faptul ca singura persoana care te insoteste toata viata esti chiar tu insuti/insati si de aceea trebuie sa fii viu in tot ceea ce spui, faci si gandesti.

Inconjoara-te de tot ceea ce iubesti: familie, prieteni, animale, plante, amintiri, muzica, hobby-uri. Inconjoara-te de tot ceea ce ti se pare frumos.

Al saptelea ingredient pentru o viata fericita: LIBERTATEA

Gandeste-te la faptul ca locul in care iti duci viata, caminul, este refugiul tau, insa nu trebuie sa devii prizonierul acestuia.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Interviu cu Roxana Ghiorghian, prezentatoare TV: Vara aceasta a venit cu o minune pentru mine. Am fost fascinată la prima noastră întâlnire... Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri BEBELONIA - revistă gratuită pentru mame - lansată de Alexandra Lopotaru, jurnalistă şi blogger

Iesi din casa si plimba-te. Viziteaza locuri si tari pe care nu le-ai mai vazut. Insa nu te lasa cuprins de amintiri neplacute atunci cand faci acest lucru. Viata trebuie traita cu bucurie.

Al optulea ingredient pentru o viata fericita: SANATATEA

Cel mai de pret bun pe care il detii este sanatatea! Profita de acest lucru, iar daca sanatatea ta este buna, nu o distruge. Daca nu este buna, fa tot ceea ce iti sta in putere pentru a avea un stil de viata benefic pentru organismul tau!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri