11 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Karma: Steven L. Hairfield ne prezinta cele 12 legi ale karmei. Nu conteaza ACOLO, nu conteaza ATUNCI. Acolo si atunci te impiedica sa fii pe deplin fericit aici si acum.

In cartea "The Twelve Sacred Principles of Karma", profesorul doctor Steven L. Hairfield, specialist in metafizica si calugar budist pentru o perioada, ne face cunoscute cele 12 principii ale karmei. Steven L. Hairfield este si autorul a mai multor carti de factura spirituala.

Va invitam totodata sa cititi mai mult despre aceste legi in cartea autorului “"The Twelve Sacred Principles of Karma". O puteti citi integral AICI. Totodata, va invitam sa urmariti acest video-interviu cu Steven L. Hairfield, in care profesorul explica notiunea de karma si principiile karmei:

CELE 12 PRINCIPII SACRE ALE KARMEI IN VIZIUNEA LUI STEVEN HAIRFIELD

1. Marele principiu

... sau primesti ceea ce daruiesti… culegi ceea ce semeni…ceilalti sunt ceea ce esti cu ei… ceea ce ti se intampla este o consecinta a ceea ce ai facut la un moment dat. Marea lege mai poarta si numele de Legea Cauzei si a Efectului si este o lege care nu ne este deloc straina.

Vrei Iubire in viata ta? Poate Liniste? Iti doresti Fericire? Vrei sa ai prieteni adevarati in jurul tau? Fii iubire. Liniste. Fericire. Fii un prieten adevarat.

2. Principiul Creatiei

Creatia este lucrul cel mai minunat din lume. Viata in sine este o minune. O minune a creatiei. A universului. Este imposibil ca ea sa ne ceara sa stam deoparte. Universul suntem noi. Suntem o parte mica si infima din el, suntem una si aceeasi. Viata ne-a fost data pentru A PARTICIPA si a NE IMPLICA in ea.

Ceea ce se afla in jurul si exteriorul nostru este o manifestare a ceea ce se intampla in interiorul nostru. In momentul in care suntem noi si atat, in interior, in exterior ne inconjuram de acele lucruri care ne trebuie.

Asigura-te ca in jurul sau se afla cu adevarat ceea ce iti doresti sa fie prezent. Inconjoara-te de ceea ce iti doresti sa fie in viata ta.

Suntem parte a creatiei si cream la randul nostru.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri