17 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 29 share-uri

Numai atunci cand ne inundam sufletul cu energie pozitiva putem experimenta fericirea!

14. Poarta-te ca un copil. Desigur ca la un moment dat in viata devii mai serios decat ar trebui. Compenseaza cu o atitudine copilareasca, degajeaza-te si razi. Rasul este un medicament pentru suflet.

15. Incetineste. Lumea in care traiesti te obliga sa fii mereu pe fuga si astfel pierzi momente cheie in viata. Fii mai atent la lucrurile marunte si nu pierde timp pretios, pentru ca asa nu faci altceva decat sa pierzi fericirea simpla. Concentreaza-te asupra lucrurilor care conteaza.

16. Deconecteaza-te. Fa-ti timp, macar o zi pe saptamana, pentru a te relaxa, pentru a scapa de lumea moderna si a te conecta la natura. Tehnologia iti distrage atentia de la frumusetea creata de Dumnezeu ce iti încerca bateriile cu energie pozitiva.

17. Fa miscare. Alearga, sari, catara-te, danseaza, fa orice pentru a-ti pune sangele in miscare. Nu uita ca miscarea inseamna distractie. Daca nu iti place un anumit sport, nu il practica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

18. Plimba-te fara sa ai o destinatie clar stabilita. O plimbare te ajuta sa iti pui gandurile in ordine si sa te incarci cu energie pozitiva de la natura. Bucura-te de soare, de briza vantului, de tot ceea ce vezi si simti.

19. Macar o data pe saptamana, fa ceva doar pentru tine. Mai tii minte hobby-ul pentru care nu ai avut timp niciodata sau mancarea preferata? Rasfata-te si bucura-te de un moment numai pentru tine.

20. Asculta muzica buna. Da drumul la melodia ta preferata sau la una care te motiveaza si canta. Te vei umple de entuziasm si energie pozitiva.

21. Bucura-te de soare. Atunci cand este cald si senin fa un drum pana la mare sau, daca nu ai pozibilitatea, in cel mai apropiat parc. Lasa-te mangaiat de razele de soare.

22. Scapa de obiceiurile ce te influenteaza negativ. Fie ca e vorba de fumat, mancarea nesanatoasa ori un loc de munca toxic, orice lucru negativ din viata ta blocheaza energia pozitiva si nu te lasa sa experimentezi fericirea. Controleaza-te, echilibreaza-ti viata.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri