17 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 29 share-uri

Numai atunci cand ne inundam sufletul cu energie pozitiva putem experimenta fericirea!

5. Implica-te intr-un proiect personal care sa insemne ceva pentru tine. Cu totii avem idealuri pe care nu am apucat sa le realizam. Luand lucrurile incet si sigur vom experimenta gradat fericirea de a transforma visul in realitate.

6. Multumeste. Nu doar realizarile ne aduc fericirea, ci si felul in care stim sa multumim Cerului sau celor ce ne-au ajutat. A multumi inseamna a ne umple de energie pozitiva pe care o vom emana apoi spre persoanele din viata noastra.

7. Asculta-ti vocea interioara. Instinctele tale iti spun intotdeauna ceea ce este bun pentru viata ta. Nu asculta doar parerile celor din jur si fa ceea ce iti spune inima. Nu vei regreta!

8. Ai incredere in tine. Esti o persoana buna. Esti o persoana inteligenta. Esti o persoana importanta. Alegerile tale iti pot aduce intotdeauna fericirea.

9. Apreciaza-i pe cei din jur. Spune-le prietenilor cat de mult inseamna pentru tine, multumeste-le celor ce te-au ajutat la un moment dat in viata, imbratiseaza persoanele dragi. Cu cat dai mai multa dragoste, cu atat vei primi in schimb si mai multa dragoste si te vei inunda de energie pozitiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

10. Viseaza! Poti face orice iti propui. Vizualizeaza-ti idealurile si incearca sa le transformi in realitate. Fericirea va veni o data cu reusita.

11. Fa complimente. Atunci cand esti sincer cu persoana de langa tine si o complimentezi pentru atuurile sale, nu numai ca o faci sa zambeasca, dar iti umpli propria persoana de energie pozitiva. Fericirea inseamna sa ii faci pe ceilalti fericiti.

12. Deapana amintiri cu un prieten vechi. Nimic nu este mai placut decat sa te intalnesti cu o persoana care ti-a fost alaturi la un punct de cotitura din viata si sa depeni amintiri. Fericirea experimentata in trecut se va proiecta asupra prezentului si va aduce energie pozitiva in sufletele voastre.

13. Exprima-te. Fie ca este vorba de felul in care vorbesti, te imbraci sau iti decorezi casa ori biroul, umple-ti viata de culoare. Lumea este prea gri! Fii tu antidotul si exprima-ti altfel gandurile pozitive.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri