4 Mai 2012 publicat în Lifestyle 290 share-uri

Viata este mai plina de fericire atunci cand ne intelegem bine cu cei apropiati.Iata care sunt 10 cele mai importante porunci pentru o relatie incredibil de frumoasa ce trebuiesc urmate de ambii parteneri!

Cele 10 porunci pentru o relatie fericita

I. Vom deveni constienti de faptul ca fiecare persoana si relatie sunt diferite.

Atunci cand cineva se indragosteste de noi, se indragosteste de fapt de individualitatea noastra, de acele trasaturi care ne fac persoana unica ce suntem. In felul nostru imperfect, suntem perfecti, nu pentru toata lumea, ci pentru acele persoane speciale din viata noastra care au incercat sa ne cunoasca in profunzime si care ne iubesc cu bune si cu rele. Iar pentru cea mai importanta persoana din viata noastra, noi suntem perfecti in imperfectiunea noastra.

Image © Shutterstock.com - 2063545

Nu trebuie sa comparam niciodata o relatie cu o alta precum cea a parintilor nostri, a prietenilor, a colegilor sau a unui cuplu oarecare ce din exterior pare a avea o viata perfecta. Fiecare relatie functioneaza dupa propriile reguli de dragoste. Sa ne concentram deci adupra propriei relatii si sa o facem parte esentiala din viata noastra!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

II. In relatie, ne vom asculta unul pe celalalt deschis, fara sa ne judecam reciproc.

Este extrem de usor sa judecam persoana de langa noi. Insa nu este la fel de usor sa ne dam seama ce durere si lacrimi pot ascunde zambetul ei. Ceea ce o persoana arata lumii este doar o mica parte a sufletului ei care, de cele mai multe ori, este plin de cicatrici ce formeaza baza eului ei interior.

Sa nu judecam deci pe nimeni, niciodata pentru ca nu stim cum a fost afectata viata unora dintre noi de factori exteriori sau interiori. Sa invatam sa ii respectam pe cei din jur, mai ales pe acea persoana speciala care a ales sa isi petreaca intreaga viata alaturi de noi. Sa ii acordam atentia cuvenita. Sa fim prezenti in relatie pentru ca de multe ori persoana de langa noi nu are nevoie neaparat de un sfat, ci doar de o imbratisare, o ureche care sa o asculte si o inima care sa o inteleaga.

Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Exista momente cand este bine sa spunem tot ce avem pe suflet si momente in care tacerea e de aur. Constientizarea acestora fac o relatie sanatoasa si reusita.

Image © Shutterstock.com - 2372142


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri