2 Mai 2012 publicat în Lifestyle 27 share-uri

Fiecare dintre animalele totemice prezentate mai jos reprezinta un simbol puternic ce aduce mai multa dragoste in vietile noastre!

Simbolurile de dragoste prind multe forme pe Pamant, iar de multe ori, anumite animale intra in viata noastra cu mesaje de iubire. Anumite animale precum delfinul, lebada, gargarita sau porumbelul sunt mesageri de dragoste inca din cele mai vechi timpuri!

Ca simbol de dragoste, animalele totemice pot transmite mesaje de iubire precum:

• in curand iti poti intalni marea dragoste

• sincera dragoste pe care i-o porti partenerului de viata poate lua forma unui copil

• trebuie sa ii pretuiesti pe cei pe care ii iubesti

• este timpul sa iti urmezi pasiunea si sa faci ceea ce iti place

• dragostea de sine este vitala – tu iti iubesti propria persoana?

Delfinul ca mesager de dragoste

Calitatile pe care le insuseste delfinul nu sunt doar agilitatea si inteligenta, ci si transmiterea mesajelor de dragoste. Acest lucru se datoreaza in parte faptului ca un animal precum delfinul este asociat cu Delphi, ce simbolizeaza dragostea din pantecul femeii insarcinate. La fel, se spune despre Afrodita, zeita greceasca a iubirii, ca lua forma unui delfin si era cunoscuta si sub numele de Doamna Marii. Atunci cand delfinul este infatisat alaturi de o ancora sau strapuns de un trident, el este un simbol bisericii conduse de iubirea intru Hristos.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Porumbelul ca mesager de dragoste

Admirat din timpuri stravechi ca simbol al pacii, porumbelul este si un mesager de dragoste profunda. Legendele slave spun ca atunci cand ne stingem din viata, sufletul nostru se transforma intr-un porumbel ce zboara spre Ceruri. In Hinduism, porumbelul este o emblema a spiritului si a capacitatii sale infinite de a oferi si primi dragoste. In mitologia Greco-romana, porumbelul era o creatura sacra pentru zeita Afrodita/Venus. Evreii sacrificau in timpuri stravechi porumbelul drept semn de dragoste ce simboliza purificarea mamei dupa ce a dat nastere unui prunc. In traditiile vestice, porumbelul este un mesager de dragoste, fiind eliberat spre cer la nunti.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri