Un test incredibil care te invita la o fascinanta calatorie imaginara in desert si care iti poate spune multe despre tine, despre iubirile tale, despre modul in care le traiesti, despre viziunea ta asupra relatiilor si povestilor de viata.

REZULTATELE TESTULUI DESERTULUI

Rezultat Intrebarea 1:

Numarul perechilor de incaltaminte pe care decizi sa le iei cu tine reprezinta numarul iubirilor pe care le vei trai in aceasta viata inainte de a intalni persoana alaturi de care iti vei petrece restul vietii.

Rezultat Intrebarea 2:

Drumul pentru a ajunge la oaza reprezinta modul in care debuteaza procesul de indragostire in ceea ce te priveste. Daca alegi drumul scurt inseamna ca incepi sa iubesti usor, repede, pasional, fara sa stai prea mult pe ganduri. Te lasi purtata pe aripile indragostirii si te dezvalui cu totul, de la inceput. In cazul in care alegi drumul lung inseamna ca nu te indragostesti deloc usor, ci incet, lent, lasandu-ti timp pentru a-l descoperi pe cel de langa tine. Te dezvalui cu greu celuilalt si nu permiti oricui accesul catre inima ta.

Rezultat Intrebarea 3:

Apa din oaza este puntea ta de legatura cu cei din jur, modalitatea ta de a relationa cu ceilalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Numarul oamenilor pe care ii vezi indreptandu-se catre apa ca si tine este numarul oamenilor pe care ii doresti in preajma ta si cu care impartasesti teluri/ obiective/ dorinte comune.

Daca vezi o suta – cateva sute de oameni – esti o persoana extravertita, extrem de sociabila. Esti sufletul adunarilor, un ‘fluture social’. Compania a cat mai multor oameni te umple de energie.

Daca nu vezi niciun om in oaza – esti o persoana introvertita care se simte bine in compania propriei persoane. Ai o natura singuratica, te simti confortabil in cercurile cat mai restranse si nu iti plac multimile si aglomeratia.

Daca vezi cateva zeci de oameni – esti o persoana sociabila, prietenoasa si comunicativa si de obicei te simti confortabil in prezenta oamenilor.

Daca vezi unul - 2, 3 oameni in oaza – esti o persoana care nu intampina problema in a socializa si a relationa cu ceilalti. Poti fi extrem de fermecator cu ceilalti, insa de multe ori esti multumit sa te afli singur. Iti incarca bateriile energetice atunci cand te afli in propria companie.

Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Testul lui Mercur Retrograd: Cum te va afecta aceasta perioada? A contat cine a zbierat mai tare

Rezultat Intrebarea 4:

Calea pe care o alegi pentru a patrunde in castel reprezinta tipul de relatie pe care urmaresti sa o ai in viata ta. Daca alegi fereastra, iti doresti o relatie pasionala, plina de neprevazut si surprize, lipsita in schimb de monotonie si rutina. Daca alegi usa, iti doresti in viata ta o relatie obisnuita, neteda, fara certuri sau teama unor potentiale despartiri, o relatie care sa iti ofere siguranta. Daca alegi balconul, iti doresti o relatie linistita, plina de romantism si afectiune. Daca alegi tunelul subteran, esti atrasa in viata de relatiile extravagante, neobisnuite, poate chiar periculoase, insa care iti pot oferi o experienta de viata deosebita, care te fac sa te simti vie.

Rezultat Intrebarea 5:

Acel barbat reprezinta persoana care te va marca pentru intreaga viata si pe care nu o vei uita niciodata.

Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Rezultat Intrebarea 6:
 

Mult, putin, trei sferturi, un sfert, jumatate… cantitatea de apa din potir reprezinta ceea ce oferi tu intr-o relatie, cantitatea de iubire pe care o investesti, procentul din 'tine' pe care il pui in acea relatie.

Foto fr si main: By davide bonaldo /Shutterstock

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Iti recomandam si alte articole-test:

Testul inteligentei emotionale: Personalitatea ascunsa a sufletului tau

Test: Care este elementul sacru care iti defineste viata?

Testul LIBERTATII EMOTIONALE al lui Judith Orloff: Cat de departe poti sa zbori cu sufletul?

TESTUL EXTRATERESTRULUI, un test-poveste incredibil despre cine esti tu cu adevarat!

Din tainele scarpologiei: Test neobisnuit de interpretare a personalitatii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri