O sa incercam sa risipim cate putin din negura care pluteste in jurul scarpologiei, o metoda de descifrare a temperamentului necunoscuta multora dintre noi. Metoda lui Garre si a lui Baden Powell porneste atat de la felul in care o persoana are tendinta de a-si purta si uza incaltamintea, cat si de la particularitatile mersului.

Lasand la o parte aspectul fizic cu toate detaliile ce tin de vestimentatie, machiaj, accesorii... te-ai intrebat vreodata ce cred oamenii despre tine in timp ce mergi pe strada? Ca esti abatuta,suparata, puternica si sigura pe tine, sociabila, inabordabila, ca esti o persoana recalcitranta, etc? Ai gasit vreodata ca mersul unei persoane pe care o cunosti se potriveste de minune felului sau de a fi? Ai fost tentata sa caracterizezi o persoana necunoscuta pornind de la niste premiseaparent banale precum mersul? Ai incercat sa faci jocuri si ghiceli pe seama personalitatii acesteia analizand felul in care merge?

Felul in care acea persoana merge poate inspira mai multe lucruri incepand cu incredere, siguranta de sine si terminand cu afectarea.

Unii dintre noi au mersul mai apasat, pronuntat, hotarat si zgomotos, altii merg usor, silentios, ca si cum ar merge pe varfuri, ca si cum nu ar vrea sa deranjeze pe nimeni. Toti avem insa un fel anume in care uzam incaltamintea. In spatele fiecarui om se ascunde o poveste de viata si una despre temperament. Despre mers, limbajul trupului si semnificatiile psihologice ale modului in care mergem o sa vorbim intr-un articol viitor. Astazi o sa incercam insa sa risipim cate putin din negura care pluteste in jurul scarpologiei, o metoda de descifrare a temperamentului necunoscuta multora dintre noi. Metoda apartine dr.-ului Garre din Basel si lui Baden Powell, perfect incredintati ca sistemul lor de interpretare si descifrare a personalitatii nu induce in eroare. Testul inediat de a ne cunoste mai bine porneste atat de la felul in care o persoana are tendinta de a-si purta si uza incaltamintea, cat si de la particularitatile mersului. Iata cateva din tainele scarpologiei, revelate de cei doi:
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

In cazul in care incaltamintea este uzata pe toata suprafata talpii si a tocului (talpa si tocul sunt tocite uniform) – acest fapt tradeaza o persoana cumpanita, echilibrata, fidela si devotata familiei, capabila de sacrificiu, care pune pret atat pe lucrurile materiale, cat si pe cele spirituale. Cei ai caror incaltaminte este uzata in mod uniform au succes in ceea ce fac si isi duc la indeplinire sarcinile bine si corect, cu constiinciozitate si responsabilitate, chiar daca nu exceleaza in ceea ce fac. Sunt oameni rationali, pragmatici, demni de incredere, oameni fatalisti, energici, cinstiti, capabili sa lege relatii speciale si trainice cu persoanele pe care le apreciaza. Pun mare pret pe valorile familiale si cred in armonie si in ajungerea la un consens cu propria persoana. Pot da insa dovada si de indaratnicie si de egoism.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri