14 Martie 2012 publicat în Psihologie 344 share-uri

Un test haios si simpatic, construit pe anumite principii psiho-logice inedite! Un test de personalitate incredibil de care te vei indragosti iremediabil.

Buna dimineata, dragele noastre. O dimineata frumoasa si cu mult soare sa fie pentru fiecare dintre voi. Dar vrem sa aveti si o dimineata cu multa voie. Va propunem de aceea un test foarte simpatic

, spunem noi, si speram sa va insenineze ziua si sa va aduca zambetul pe buze. Este un pseudotest ce face apel la imaginatia si creativitatea fiecareia dintre voi. Nu dureaza mai mult de 5 minute efectuarea lui. Nu il tratati cu seriozitate si nici nu-i atribuiti calificativul de expertiza psihologica sau stiintifica. Scopul sau este pur si simplu acela de a va destinde si de a va amuza. Rezultatele v-ar putea uimi insa prin acuratetea lor. Principiile pe care este construit acest test sunt psiho-logice si au in vedere constructia vizuala, imagini simbol, imaginatia si perceptia senzoriala.

Prin urmare, va aruncam aceasta provocare a testului. Imaginati-va ca sunteti singuri pe o alee intr-un parc. Va plimbati pur si simplu. Intr-o seara placuta si calduta. Afara este o vreme superba si mergeti incet pentru a va bucura de natura. Inspirati aer curat in piept si va uitati in jur. Totul e liniste si pace, totul pare sa inspire confort si familiaritate. Pe o banca insa, dati peste un extraterestru, un alien mic si dragut. La inceput, sunteti nedumeriti si nu stiti ce sa faceti. Privindu-l mai bine, pare atat de simpatic, singur si neajutorat incat decideti sa il luati acasa si sa il ingrijiti. Un aspect important pe care am omis sa-l mentionez: micul extraterestru are pielea de culoare VERDE!!!! Totodata, este important sa nu uitati: va aflati intr-o frumoasa zi de LUNI!!!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Asadar… luati micul extraterestru acasa. Il ingrijiti. Ii dati sa manance. Ii dati sa bea apa. Iar cand vine seara, ii pregatiti patul pentru a merge la culcare. MARTI, va treziti dis-de-dimineata si dati o fuga in camera micului extraterestru pentru a vedea cum ii este. Ceea ce vedeti va surprinde peste masura. De data aceasta, pielea extraterestrului este ALBASTRA. Repetati acelasi lucru pe care l-ati facut si luni: il hraniti si il lasati sa doarma.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri