Un test incredibil care te invita la o fascinanta calatorie imaginara in desert si care iti poate spune multe despre tine, despre iubirile tale, despre modul in care le traiesti, despre viziunea ta asupra relatiilor si povestilor de viata.

Iti propunem astazi un test inedit si extrem de interesant care iti poate spune multe despre tine, despre iubirile tale, despre modul in care vezi si traiesti iubirile. Este un test de psihologie relationala care iti solicita imaginatia si a carui rezolvare nu iti ia mai mult de 10 minute. Iti va oferi in schimb niste rezultate incredibil de adevarate, ce te vor uimi intr-o mare masura. Ceea ce trebuie sa faci este doar sa raspunzi unor 6 intrebari, extrem de simple de altfel. Raspunde repede, fiind insa constienta de raspunsurile pe care le dai si de alegerile pe care le faci. Nu te gandi prea mult la raspunsuri si ramai fidela primelor raspunsuri care iti vin in minte. Numai si numai dupa ce ai raspuns celor 6 intrebari, citeste si rezultatele. Raspunde intai de toate celor cinci intrebari si abia mai apoi citeste-le.

Testul Desertului

LE PORTI CU TINE...

Intrebarea 1: Imagineaza-ti ca te afli intr-o calatorie in desert si ca scopul tau este acela de a ajunge in oaza. Iti faci curaj si iti incepi calatoria. Traversezi desertul in speranta ca ajungi la oaza de care ti s-a povestit. Este un drum lung si anevoios, iar desertul nu este intotdeauna prietenos. Ai insa voie sa iei cu tine anumite obiecte personale si provizii pentru calatoria ta. Cate perechi de incaltaminte iei cu tine?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

DRUMUL...

Intrebarea 2: Dupa zile intregi de mers prin nisip si pustiu, in fata ta se intrevede oaza mult dorita. Ai doua variante, doua variante de drum, pentru a ajunge la aceasta oaza. Primul drum este un drum scurt, prin nisip, monoton, cu acelasi peisaj dezolant de pana acum, care te va duce insa direct catre oaza. Cel de-al doilea drum catre oaza nu este unul drept, ci curbat, muult mai lung decat celalalt. De-a lungul lui insa se pot zari palmieri si dune spectaculoase. Ce drum alegi pentru a ajunge la oaza? Drumul scurt, direct si banal sau drumul lung, curbat si spectaculos? 

OAMENII...

Intrebarea 3:

Imagineaza-te ca ai ajuns la tinta calatoriei tale: oaza. In mijlocul oazei, se intinde o apa limpede si curata. Iti este sete si ai dori sa bei apa. Cati oameni vezi indreptandu-te catre apa?

a. O suta – cateva sute de oameni.
b. Cateva zeci de oameni.
c. Unul - 2, 3 oameni.
d. Niciun om.

Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Testul lui Mercur Retrograd: Cum te va afecta aceasta perioada? Testul noilor începuturi: Ce ușă ți se deschide în viitorul apropiat?

ASA NI SE DESCHID PORTILE...

Intrebarea 4: In mijlocul oazei gasesti un castel, cu turnulete si ferestre, balcoane si un tunel subteran. Te hotarasti sa intri in castel. Cum faci acest lucru?
a. Pe fereastra
b. Pe usa
c. Pe balcon
d. Prin tunelul subteran

EL ESTE...

Intrebarea 5: In momentul in care intri in castel, constati ca este animat si populat atat de persoane de sex feminin, cat si de persoane de sex masculin. Femei si barbati imbracati colorat si plin de viata ii strabat colidoarele. La un moment dat insa, pe langa tine trece un barbat a carui figura iti pare cunoscuta. Il privesti prelung si ti se pare ca seaman cu cineva anume. Cine este acea persoana din viata ta cu care seamana?

APA DIN ADANCURI...

Intrebarea 6: Colindand castelul ajungi intr-o camera care te surprinde. In aceasta camera, se afla o masa prelunga, iar pe masa un potir ornat cu pietre pretioase, in care se afla apa. Cat de multa apa vezi in potir?

Testul Originilor Divine: Ce zeiță te-a înzestrat? Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri