15 Martie 2012 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Cea mai otravitoare minciuna pentru psihicul uman este minciuna subconstienta ce ne influenteaza in mod negativ comportamentul cu propria persoana si atitudinea in interactiunea cu cei dragi.

Minciuna subconstienta 6: Nu pot trai fara persoanele din trecutul meu.

Daca o persoana ne intra in viata si are un impact pozitiv asupra noastra, insa dintr-un anumit motiv nu poate ramane alaturi de noi, nu are sens sa ramanem mahniti cu privirea in trecut, ci trebuie sa ii multumim celui de sus ca drumurile noastre s-au intalnit, facandu-ne sa ne simtim fericiti, chiar si pentru o perioada scurta. Viata inseamna schimbare si trebuie sa acceptam acest lucru. Persoanele intra si ies din viata noastra. Unele se intorc, altele, din pacate, nu. Doar pentru ca o persoana nu mai face parte din viata noastra, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa uitam de toti ceilalti care ne-au ramas alaturi. Asadar, sa apreciem oamenii de langa noi si sa ne bucuram de amintirile pe care le avem cu cei care si-au format un drum separat de persoana noastra.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Minciuna subconstienta 7: Nu sunt pregatita pentru ca nu sunt suficient de buna.

Atunci cand ii apare in cale o oportunitate, nicio persoana nu se simte 100% pregatita sa profite de ea, acest lucru datorandu-se faptului ca oportunitatile din viata ne forteaza sa iesim din zona noastra de confort, sa ne depasim limitele. Sa incetam deci sa acordam atentie lucrurilor care sunt in desfasurare in viata noastra si sa intelegem ca ele ne vor oferi un viitor mai bun! Pentru a trai viata la maximum cu tot ceea ce ea are de oferit trebuie sa ne iubim propria persoana, adica sa devenim mai siguri pe sine, sa ne vindecam inima de ranile trecutului, sa ne largim orizonturile gandirii si sa cultivam relatiile cu semenii nostri. Suntem pregatit pentru orice. Trebuie doar sa ne intindem aripile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri