Puterea autentica a Subconstientului: sa ne vindecam persoana de cele 7 minciuni ale mintii!

12:03, 15 Martie 2012 publicat în Lifestyle548 share-uri

Cea mai otravitoare minciuna pentru psihicul uman este minciuna subconstienta ce ne influenteaza in mod negativ comportamentul cu propria persoana si atitudinea in interactiunea cu cei dragi.
Cele mai multe minciuni subconstiente sunt intiparite in mintea noastra prin influente exterioare si o gandire negativista.

Citeste si:
NOU! Primer pentru scalp cu Ulei de Marula de la Wella Professionals
NOU! Primer pentru scalp cu...

Iata 7 minciuni subcontiente pe care trebuie sa incetam sa ni le mai repetam in minte:

Citeste si:
Oamenii din viețile noastre îndeplinesc 5 roluri...
Oamenii din viețile noastre...

Minciuna subconstienta 1: Visele mele sunt imposibile.

Sa nu lasam pe nimeni sa ne ia visele! Daca o persoana nu a reusit sa si le urmeze, acest lucru nu inseamna ca si noi vom pati la fel. Cel mai important in viata este sa urmam ceea ce ne dicteaza inima, sa riscam in alegerile noastre fara sa ne fie frica de ce s-ar putea intampla. Daca alegem calea usoara nu vom avea parte de experiente care sa ne inunde sufletul sau sa ne invete lectii importante de viata. Sa lasam visele noastre sa devina mai mari decat temerile, iar faptele mai importante decat vorbele. Sa facem in fiecare zi ceva de care persoana noastra din viitor va fi mandra!

Minciuna subconstienta 2: Sunt blocata langa persoane care ma ranesc.

Viata este scurta si indicat ar fi sa ne-o petrecem avand in primul rand grija de propria persoana (fizic, intelectual si spiritual). Daca cineva ne trateaza constant asa cum nu ar trebui, este necesar sa avem respect pentru noi si sa o parasim. Desi la inceput va fi dureros, cu timpul ne vom simti mult mai bine, vom fi mai bine. De multe ori, a te indeparta nu este un semn de slabiciune, ci tocmai de putere interioara. Ne despartim de o anumita persoana nu fiindca dorim sa ii demonstram cat si ce meritam cu adevarat, ci pentru ca ne-am dat seama singuri de acest lucru.

Minciuna subconstienta 3: Relatiile mele nereusite au fost o pierdere de timp.

Intotdeauna ne intrebam de ce o anumita persoana la care am tinut ne-a parasit sau a ajuns sa nu mai faca parte din viata noastra. Asa a fost sa fie. Insa trebuie sa retinem ca nicio relatie nu a fost si nu este o pierdere de timp deoarece daca nu iti ofera ceea ce iti doresti, iti deschide ochii pentru a afla ceea ce nu doresti!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri