13 Februarie 2012 publicat în Lifestyle 26 share-uri

Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repejori iar voi aveti inca un motiv pentru a va arata dragostea fata de partenerul de viata. Iata 10 idei romantice pentru aceasta sarbatoare.

Ziua lui/ei

Daca vreti sa faceti ceva special pentru persoana iubita in intimitatea propriului camin puteti sa ii oferiti „ziua ei/lui”. In aceasta zi, voi o sa va rasfatati partenerul cu bunatati, o sa ii faceti pe plac in tot ceea ce isi doreste, puteti sa faceti ceva din munca lui pentru a-l mai usura (de exemplu curat, sau spalat haine, vase etc.), ii puteti prepara masa preferata, ii puteti pune o muzica relaxanta si sa il lasati in liniste sa isi citeasca romanul preferat etc. Relaxare placuta.

Pe aripile vantului

Cu totii am visat sa zburam la un moment dat, nu? Fa-i cadou partenerului de viata un zbor cu balonul cu aer cald, cu parapanta, cu delta planul etc. Ce gasesti sa fie mai la indemana, mai pe gustul vostru si accesibil voua. Stiai ca intr-un zbor de o ora cu balonul cu aer cald poti calatori in jur de 20 de km, in functie de viteza vantului? Imagineaza-ti peisajul minunat si adrenalina pe care o astfel de calatorie poate sa le ofere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Departe, departe

Ziua Indragostitilor nu poate sa fie decat inca un motiv pentru a calatori undeva impreuna, intr-un loc pe care ati dorit sa il vizitati. Paris? Coasta de Azur? Barcelona? O plaja insorita din Grecia? Un weekend la ski? Tu stii ce ii place. Surprinde-ti partenerul.

Sursa foto: sxc.hu

Garbo.ro iti recomanda si alte articole despre semnele iubirii in cuplu:

Testul de foc al relatiei de cuplu: Cat de adevarat va iubiti?
Superstitiile iubirii de Valentine's Day
Cat de mult ne-am iubit de Ziua Indragostitilor?
25 Cadouri si accesorii pentru Valentine's Day
Testul psihologic al iubirii: Afla-ti personalitatea in dragoste

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi mai multe informatii despre viata in cuplu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri