Un test istet si ingenios, asezonat la final cu uimire si rezultate incredibile!

Buna dimineata! Va amintiti de acele pseudoteste pe care obisnuiam sa le facem in adolescenta si ale caror rezultate ne amuzau teribil si ne intrigau in acelasi timp? In urma cu ceva timp, in lumea cea mare a internetului, am dat peste un astfel de test. L-am facut. Ca si atunci, din amuzament, curiozitate, pentru a vedea pana unde poate ajunge un astfel de test… In test era prezenta si o avertizare “TE VA INSPAIMANTA”...

In cautarea ineditului si a senzatiilor tari, am urmat indicatiile de rigoare cu toata seriozitate. Pas cu pas, etapa cu etapa. Nu am trisat deloc. Recunosc, eram tentata. Dar m-am tinut tare pe pozitii. Avertizarea de la inceput promitea muuulta adrenalina. Ca si atunci, rezultatele mi-au adus de doua ori un zambet pe buze. Unul de amuzament. Unul de stupefactie. Unul de naitivitate. Nu stiu pe ce criterii sunt construite aceste teste (aproape sigur ca unele destul de logice ), insa rezultatul mi s-a parut incredibil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Ca atare, o sa va prezint si voua testul in articolul de fata. Tineti cont ca este un pseudotest si nu unul veritabil psihologic. Nu se cunoaste paternitatea sa, insa este cunoscut sub denumirea de test chinezesc. Daca vreti sa va destindeti si sa va binedispuneti, nu ezitati sa il faceti. Este un test istet si ingenios, asezonat la final cu uimire. Nu dureaza mai mult de 5 minute pentru a-l efectua. Numai bun de incercat la cafeaua de dimineata sau in pauza de pranz sau daca vreti sa evadati mental si sa va relaxati…

Testul are doar 5 cerinte si cateva instructiuni. Aveti nevoie de un pix si o foaie de hartie si sa va concentrati atentia asupra raspunsurilor. Nu studiati mult raspunsurile. Scrieti-le din inima, ascultandu-va intuitia. Este foarte important sa tineti cont de acest aspect. Rezultatele vor fi autentice.

Cerinta 1

Pe o foaie de hartie, in partea stanga a foii, scrie unele sub altele, in ordine crescatoare, numerele de la 1 la 11 (inclusiv 1, inclusiv 11).

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cerinta 2

Gandeste-te la doua numere, numere care se afla in topul preferintelor tale numerice. In dreptul cifrei 1, scrie unul din aceste doua numere. In dreptul cifrei 2, scrie celalalt numar.

Cerinta 3


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri