In seara dintre ani trebuie sa iesi in evidenta, indiferent daca ati ales sa mergeti la o petrecere sau pur si simplu sa cinati impreuna, dedicandu-va seara. Astfel ca fiecare detaliu pentru frumusete nu trebuie neglijat.

In cazul picioarelor, desi in perioada de iarna nu prea sunt expuse, totusi ingrijirea nu trebuie sa lipseasca. Chiar daca dresurile fac nevazuta pedichiura, nu uitat ca in intimitate cu iubitul sau sotul vostru totul devine... vizibil sau chiar poate un "teren" bun de "explorat". Asadar si picoarele necesita o ingrijire speciala, epilare atenta, inclusiv la nivelul degetelor, pedichiura otrivita, hidratare si exfoliere.

Vestimentatia sexy

De Revelion trebuie sa fiti indraznete! O rochie stearsa nu este potrivita unei femei sexy si puternice. Alege rochiile care iti pun in valoare talia, bustul, soldurile, insa nu te gandi sa porti pantaloni. Femeile sunt frumoase in rochii sau fueste si macar la o ocazie asa speciala ar trebui sa le porti. Alege culorile astfel incat sa te avantajeze din toate punctele de vedere, sa se armonizeze cu culoarea parului, culoarea pielii etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Coafura si machiajul

Pentru o ocazie speciala poti opta pentru un machiaj si o coafura speciale, iesite din tiparul de zi cu zi. Poti alege gene false, culori extravagante, dar si accesorii de par moderne, stil fantezie.

Sursa: Grace.ro, suplimentul pentru mirese by Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Grace.ro. Noi iti recomandam:

Idei de sarbatori pentru un machiaj desavarsit

Modele seducatoare de posete pentru ocazii speciale

Cadori potrivite pentru... viitorul sot


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri